"Gerçekten" haber verir 29 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Arkasında kim var?

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Sedat Laçiner, İstanbul’daki terör olayıyla ilgili olarak, “terör örgütlerinin kendi başına hareket etmediğini dile getirerek, “PKK başlı başına hareket etmiyor. Yani tek başına karar alamaz” dedi.


BEBEKLER VE İHTİYARLAR

Araç trafiğine kapalı yolda insanların ailecek akşam yürüyüşüne çıktıkları bir saatte peş peşe meydana gelen iki patlama, ortalığı kan gölüne çevirdi.

Ergenekoncular Silivri’ye

Ergenekon dâvâsına bakacak olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, dâvânın tüm tutuklu sanıklarının Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsüne nakledilmesi


  Bakan Atalay: Emniyet bütün gücüyle çalışıyor

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, Güngören’de dün akşam meydana gelen patlamalarla ilgili en önemli hassasiyetlerinin olayın aydınlatılması olduğunu belirterek, ‘’Şu anda emniyet bütün gücüyle buna çalışıyor’’ dedi.


  Soylu: Hedeflerine ulaşamayacaklar

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Güngören’de meydana gelen patlamalara ilişkin, ‘’Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu gerginlikten fayda ummaya çalışanlar, buradan Türkiye’nin birliğini, kardeşliğini bozmaya çalışanlar, hesap ettikleri sonuca ulaşamayacaklar’’ dedi.


  HİÇBİR SEBEP, BÖYLE BİR VAHŞETİ MAZUR GÖSTEREMEZ

ÇEŞİTLİ meslek örgütleri ve sendikalar Güngören’de meydana gelen patlamaları kınadı.


  LAÇİNER: PKK TEK BAŞINA KARAR ALAMAZ

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Merkezi (USAK) Başkanı Sedat Laçiner önceki gün akşam İstanbul’da meydana gelen patlamayla ilgili olarak, “PKK terör örgütünün amacı gündemi değiştirmek. Terör örgütü başarılı olursa bunda zirve yapmak isteyecektir” dedi.


  SAĞLIK GÖREVLİSİ: BEN BÖYLE ŞEY GÖRMEDİM

GÜNGÖREN'DEKİ patlamanın ardından kısa sürede olay yerine gelerek yaralılara müdahale eden bir sağlık görevlisi gördüklerine inanamadığını söyledi.


  ERDOĞAN, GÜNGÖREN’DE HALKI ZİYARET ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, patlamaların meydana geldiği Güngören’de incelemelerde bulundu.


  Baykal: Vahşi bir terör saldırısı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 17 kişinin ölümüne sebep olan patlamaları lanetleyerek, ‘’Bu olay öyle anlaşılıyor ki bir umutsuzluğun patlaması olarak ortaya çıkıyor.


  Mumcu: Öldürülen İnsanlar değil, insanlık

ANAVATAN Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Göngören’deki bombalı saldırıya ilişkin olarak, ‘’Bu hain eylemde yüzlerce insan değil, yüz milyonlarca insan yaralandı.


  İzmir'de, emniyet müdür yardımcısına gözaltı

İZMİR'DE ‘’cürüm işlemek amacıyla suç örgütü kurdukları’’ iddia edilen Ahmet Tekin Baykal liderliğindeki gruba yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, bir emniyet müdür yardımcısı Diyarbakır’da gözaltına alındı.


  1 MAYIS’A SORUŞTURMA VAR, GÖREVDEN ALMA YOK

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul’daki 1 Mayıs olaylarıyla ilgili Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın sürdüğünü, bir polis memurunun ifadesine başvurulduğunu, herhangi bir kamu görevlisinin mahkemeye sevk edilmediğini bildirdi.


  İŞ MAKİNESİNDE SAF EROİN ELE GEÇİRİLDİ

HAKKÂRİ'NİN Yüksekova ilçesinde bir tıra yüklü iş makinesinde yapılan aramada, 490 kilogram saf eroin ele geçirildi.


  AB, sadece karara değil gerekçeye de bakacak

AB Komisyonu AKP’nin kapatılması istemiyle açılan davada ‘’sadece karara değil, gerekçesine de bakacaklarını’’ bildirdi.


  Kara Kuvvetleri'ne uzman erbaş alınacak

KARA Kuvvetleri Komutanlığı, uzman erbaş alacak. Başvurular, internet ortamında ‘’www.kkk.tsk.mil.tr’’ adresinden dünden itibaren 14 Ekime kadar yapılabilecek.


  Terör, çirkin emellerine hiç bir zaman ulaşamayacak

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ‘’Ülkemiz üzerinde hesapları olan iç ve dış hain güçler, terörle, şiddetle masum insanların canına kastederek çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır’’ dedi.


  AB, saldırıyı kınadı

AVRUPA Birliği (AB), İstanbul’un Güngören ilçesinde 17 kişinin ölümü ve 154 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan “adi” saldırıyı kınadı.


  Kaza ‘geliyorum’ diyor

HER yıl binlerce insanın vefat ettiği ve yaralandığı trafik kazalarını önleme ve azaltma konusunda yetersiz kalınan Türkiye’de, trafik kazası riski yüksek seviyelerde bulunuyor.


  Orman köylüsüne ‘keçi oyunu’

-YAKLAŞIK 260 bin keçinin bulunduğu Adana Orman Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde, bazı kişilerin ‘’büyük cezalar kesileceği’’ yönündeki söylentilerle, köylülerden keçilerini değerinden çok daha ucuza satın aldıkları bildirildi.


  OKS’de kayıtlar başladı

OKS 1. yerleştirme sonuçlarına göre bir okula yerleşmeye hak kazanan adayların kayıtları dün başladı.


  1 Ağustos’ta tam güneş tutulması yaşanacak

21. asrın beşinci tam güneş tutulması, 1 Ağustosta yaklaşık 1 milyar kişi tarafından seyredilebilecek.


  Obezite geni iştahı etkiliyor

Obeziteyle bağlantılı bir geni taşıyan çocukların, doyduklarını anlamakta zorlandıkları bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır