"Gerçekten" haber verir 02 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

3 BÜYÜKLERE KOLAY RAKİP

AVRUPA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi.

Fenerbahçe, ilk maçta 2-0 yendiği Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını elemesi halinde, bir üst turda FC İnter Bakü (Azerbaycan)-Partizan Belgrad (Sırbistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım, ilk maçını deplasmanda oynayacak. Galatasaray, 2. torbada yer aldığı kura çekiminde, Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla eşleşti. Sarı-kırmızılılar, ilk maçını Ali Sami Yen Stadı'nda yapacak.3. ön eleme turunda, ilk maçlar 12-13 Ağustos tarihlerinde, rövanş mücadeleleri ise 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

DEV RAKİPLERDEN KURTULDU

Şampiyonlar Ligi'nde 3. Ön Eleme turu kuraları sonunda Galatasaray, 2. kategoriden girdiği kura çekiminde pek çok dev takımın arasından şanslı bir kura çekti. Kurada Liverpool, Arsenal, Juventus, Barcelona gibi dev rakiplerle eşleşme ihtimali olan Galatasaray, şanslı bir kura çekti. Sarı - kırmızılılar 1988 - 1989 sezonunda Şampiyon Kulüpler kupası yarı finalinde karşılaştığı ve ilk maçı 4 - 0 kaybederken, İzmir'de oynanan rövanşta 1 - 1 berabere kalarak elendiği Steaua Bükreş ile eşleşti. Sarı - kırmızılı ekibin eski yıldızı Hagi'nin de yıllarca formasını giydiği Steaua Bükreş'i, Rumenlerin efsane futbolcusu Lacatus çalıştırıyor. Takımda Galatasaray'ın eski futbolcusu Petre de forma giyiyor.

PARTIZAN BAKÜ ÖNÜNDE TURA YAKIN

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri İnter Bakü (Azerbaycan) ile Partizan (Sırbistan) Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda mücadele ediyor. İlk maçta deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan Partizan turu geçmeye daha yakın görünüyor. Aynı şekilde MTK'yı ilk maçta 2-0 yenen Fenerbahçe de turu geçmeye oldukça yakın. İki takımın da turu geçmesi durumunda ilk maç Partizan'ın sahasında oynanacak. Rövanş ise 26 - 27 Ağustos'ta İstanbul'da olacak.

BEŞİKTAŞ'IN İLK MAÇI DIŞARIDA

UEFA Kupası'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu. Bosna Hersek'in Siroki Brijek ekibiyle eşleşen Beşiktaş, 2. ön eleme turundaki ilk maçını 14 Ağustos'ta deplasmanda rövanşı ise 28 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak. Siyah-beyazlıların eşleştiği Bosna Hersek'in Siroki Brijek takımı ilk eleme turunda Sırbistan'ın FK Partizani takımını 0 - 0 ve 1 - 3'lük skorlarla eleyerek 2. ön eleme turuna çıkmıştı. Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA'da mücadele etme hakkı kazanandiğer temsilcimiz Kayserispor ise UEFA Kupası'ndaki mücadelesine 1. turdan başlayacak.

02.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  3 BÜYÜKLERE KOLAY RAKİP

  GÖKHAN ZAN 2 İBRAHİM'İ SİLDİ

  İspanya'daki Türk oyuncular yeni sezona hazırlanıyor

  Steaua Bükreş eski gücünde değil

  Partizan geçen sezon şampiyon oldu

  Kocaelispor Davids'in transferini askıya aldı

  19 Mayıs, Türkiye'nin ilk yerden ısıtmalı stadı olacak

  Beşiktaş Hırvat Gordon Schildenfeld'e kulüp arıyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır