"Gerçekten" haber verir 02 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İspanya'daki Türk oyuncular yeni sezona hazırlanıyor

İSPANYA 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 31 Ağustos tarihinde başlayacak olan 2008-2009 sezonu öncesinde takımlar hazırlıklarını sürdürürken, Türk futbolcuların takımlarındaki yerleri de belli olmaya başladı.

La Liga'dan şu anda en eski Türk futbolcu olan Nihat Kahveci, geçirdiği ameliyat sonrası iyileşme sürecini en iyi şekilde geçirip, takımla birlikte kampta bulunurken, ekim ayında sahalara dönmesi bekleniyor.

İBRAHİM KAŞ YEDEK KADRODA

Getafe'ye transfer olan ve İspanyol liginde ilk sezonunu geçirecek olan İbrahim Kaş, şimdiye kadar takımının oynadığı 2 hazırlık maçında da yedekler arasında yer aldı. İspanyol spor eleştirmenleri, iki hazırlık maçında da aynı ilk 11'i sahaya süren teknik direktör Victor Munoz'un kafasında ilk 11'i oluşturduğunu ve büyük ihtimalle lige bu takımla başlayacağını yazdı. Getafe ilk hazırlık maçında İbrahim Kaş'ın da 1 golüyle Gimnastica Segoviana'yı 5-0 yenerken, Olimpiakos'a 1-0 yenildi.

AURELİO VE ERSEN MARTİN OYNADI

Bu arada Real Betis'e gelen milli futblcu Mehmet Aurelio da, ilk 2 hazırlık maçında kadroda yer almadıktan sonra geçtiğimiz çarşamba günü Union Deportiva Rotena ile oynanan ve 5-0 kazanılan maçta ilk kez sahaya çıktı. Teknik direktör Paco Chaparro her iki yarı ayrı 11'i sahaya sürmeyi tercih ederken, ilk 45 dakika oynayan Mehmet Aurelio göz doldurarak, İspanyol basınından olumlu not aldı. La Liga'da 2. sezonunu geçirecek olan Ersen Martin ise ilk iki hazırlık maçında ilk 11'de oynatılsa da son maçta dinlendirilerek, kadroda yer almadı. Şu andaki mevcut durumda, İbrahim Kaş'ın yedeklerden, Ersen Martin ve Mehmet Aurelio'nun ilk 11'den lige başlaması öngörülüyor.

02.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  3 BÜYÜKLERE KOLAY RAKİP

  GÖKHAN ZAN 2 İBRAHİM'İ SİLDİ

  İspanya'daki Türk oyuncular yeni sezona hazırlanıyor

  Steaua Bükreş eski gücünde değil

  Partizan geçen sezon şampiyon oldu

  Kocaelispor Davids'in transferini askıya aldı

  19 Mayıs, Türkiye'nin ilk yerden ısıtmalı stadı olacak

  Beşiktaş Hırvat Gordon Schildenfeld'e kulüp arıyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır