"Gerçekten" haber verir 03 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

KEY’de itirazın tesbiti kolay

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı Sosyal Sigortalar Genel Müdürü İbrahim Ulaş, Konut Edindirme Yardımı (KEY) ile ilgili itirazlar halinde bunların tesbitinin çok kolay olduğunu belirterek, ‘’Bir hak kaybı söz konusu değildir’’ dedi.

Ulaş, KEY hesaplarının hak sahiplerine ödenmesi konusu gündeme geldiğinde devredilen SSK’ya ait KEY bildirimleri ve tahsis edilen tutarlara ilişkin veri girişlerinin yoğun bir çalışmayla tamamlanarak, tasfiye halindeki Emlak Bankası’na bildirildiğini söyledi. Ulaş, daha sonra diğer kurumlardan gelen verilerle listelerin tamamlanarak Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na intikal ettirildiğini ve listelerin aynı zamanda Resmî Gazete’de yayınlandığını anlattı. Listelere yönelik 3 aylık itiraz süresi bulunduğunu belirten Ulaş, SGK il müdürlüklerinde itirazların değerlendirildiğini ve gerekli işlemlerin yapıldığını kaydetti. Ulaş, kurum olarak, gelen itirazları kayıtlarla karşılaştırdıklarını ve hak sahibi olduğu tesbit edilen ya da durumunda bir farklılık belirlenenlerle ilgili gerekli işlemleri yaptıklarını belirtti.

/ Ankara

03.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Doğal gaz zammına büyük tepki

  Elektrik zammı kesinleşti

  İran, bizden çimento ithal edecek

  Esnaf ve sanatkâra “sıfır” faizle 25 bin YTL kredi

  KEY’de itirazın tesbiti kolay

  İstanbul bölgesel finans merkezi olacak

  Karpuz üreticisini sezon sonu sevindirdi

  Karadeniz mutfağı Nalia’da

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır