"Gerçekten" haber verir 12 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan’dan Putin yalanlaması

Kafkasya'da yaşanan gelişmelerle ilişkin haberlere Başbakan Erdoğan’dan yalanlama geldi. Erdoğan, “Benim sayın Putin’den herhangi bir randevu talebim olmamıştır” derken ‘silâh satışları’ ile ilgili iddiaları da ‘aslı olan şeyler değildir’ sözleriyle reddetti.


PETROL BORU HATTININ GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORLARDI

Güngören’deki saldırının üzerinden henüz çok geçmemişken bir üzücü haber de Erzincan’ın Kemah ilçesinden geldi. Petrol boru hattında görev yapan asker

Meclis personelinin üçte biri kadın

TBMM'de çalışan 4 bin 884 personelden 3 bin 373’ünün erkek, bin 511’inin ise kadın olduğu bildirildi.


  CHP'den, AKP'li Dişli'ye suçlama

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’yi, ‘’Silivri’de bir arsanın imar durumunu değiştirme karşılığında 1 milyon dolarlık iş takibi ücreti talep etmekle’’ suçladı.


  Teröristler kamyon şoförünü kaçırdı

HAKKARİ'NİN Yüksekova ilçesinde, terör örgütü PKK üyelerinin kaçırdığı kamyon sürücüsünü arama çalışmaları devam ediyor.


  TRT program yapım görevlisine saldırı

TRT Antalya Bölge Müdürlüğü’nde program yapım görevlisi olarak çalışan Süleyman Değer, eşi ve çocuğu ile evlerinin bahçesinde saldırıya uğradı.


  Orgeneral Özel'den Veli Kıraç'a veda ziyareti

2. Ordu Komutanlığına atanan Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, İzmir Valisi Cahit Kıraç’ı ziyaret etti.


  Cezaevine, tabanca sokmaya çalışırken yakalandı

VAN'DA bir kişi, tutuklu kardeşi için M Tipi Cezaevi’ne kuru sıkı tabanca sokmaya çalışırken arama noktasında yakalandı.


  AB’NİN GÜNDEMİ KAFKASYA

AB üyesi 27 ülkenin dışişleri bakanları, Çarşamba günü, Brüksel’de olağanüstü AB Konseyi çerçevesinde bir araya gelecek.


  FINDIK FİYATLARININ KORUNMASI GEREKİYOR

FİSKOBİRLİK Genel Başkanı Lütfü Bayraktar, fındıkta geçen yıl ki fiyatın korunması gerektiğini belirtti.


  "Tiflis'e, 20 ton gıda yardımı gönderdik''

KIZILAY Trabzon Şubesi Başkanı Fuat Adıgüzel, bugün itibariyle Tiflis’e 20 ton gıda yardımı gönderdiklerini bildirdi.


  Ramazan ayında ekmeğe zam yok

TÜRKİYE Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan ayında ekmek fiyatında bir artışın yapılmayacağını bildirdi.


  TOBB, Rize'de fen lisesi yapacak

RİZE'DE, Topaloğlu Vakfı tarafından bağışlanan arazide, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yaptırılacak Fen Lisesi için protokol imzalandı.


  Atalay, valilikte güvenlik toplantısına katıldı

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, İzmir Valiliği’nde güvenlik toplantısına katıldı.


  “Hürriyet treni”ne protesto

HÜRRİYET gazetesi ve TCDD’nin ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında Haydarpaşa Garı’na gelen ‘Hürriyet hakkımızdır’ treni bir grup genç siviller üyesi tarafından karşılandı.


  MEB okul türlerini azaltacak

MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Emin Gürkan, yaptığı açıklamada, 18-19 Ağustos 2008’de Başkent Öğretmenevi’nde Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in katılımıyla ‘’Ortaöğretimde Okul Çeşitliliğinin Azaltılması ve Program Çeşitliliğine Önem Verilmesi’’ konulu çalıştay düzenleneceğini bildirdi.


  Trafik cezaları yeterli çözüm değil

TÜRKİYE Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, trafik kazalarına dikkati çekerek, ‘’Trafik cezaları arttırılarak trafikteki kayıplar yok edilemez, ceza çözüm değildir’’ dedi.


  Çiftçi yağışa şükrediyor

ÇANAKKALE şehir merkezinde metre kareye 32 kilogram yağış düştü.


  Minibüs çetesi çökertildi

İSTANBUL'DAKİ hatlı minibüslerde ‘’yankesicilik’’, ‘’tantanacılık’’ ve ‘’kapkaç’’ yöntemleriyle hırsızlık ve gasp yaptıkları öne sürülen 31 kişi yakalandı.


  Elindeki sigarayla otomobilini yaktı

KASTAMONU'NUN Hanönü ilçesinde bir kişi elindeki sigarayla arızalanan otomobilini tamir etmek isterken, aracın yanmasına yol açtı.


  Boğulma vak'aları arttı

SON bir ayda yurt genelinde deniz, akarsu, göl, gölet, sulama kanalı ve havuzlara giren 85 kişi boğuldu, çok sayıda vatandaş boğulma tehlikesi yaşadı.


  Konak Belediyesi, 20 bin Ramazan paketi dağıtacak

KONAK Belediyesi, bu yıl Ramazan ayında 20 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak paketi dağıtacak. Başkan Muzaffer Tunçağ, yardımların Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahalle muhtarları aracılığıyla belirlediği düşük gelirli ailelere verileceğini söyledi.


  İHH’dan Etiyopya’ya gıda yardımı

İHH İnsanî Yardım Vakfı, kuraklığın yaşandığı Etiyopya’da 350 yetim ailesine gıda yardımı yaptı. Vakıftan yapılan yazılı açıklamada, BM'nin bölge için acil insanî yardım yapılması çağrısında bulunduğu hatırlatıldı.


  Otobüs şoförlerine anlamsız bıyık yasağı

Türkiye’nİn önde gelen seyahat firmalarından Metro Turizm, otobüs şoförlerine bıyık bırakma yasağı getirdi.


  Parçacık deneyi gelecek ay

İsvİçrelİ bilimadamları dünyanın en büyük atom parçacık çarpıştırma cihazının gelecek ay devreye gireceğini açıkladılar.


  Adab-ı muaşeret yüksek lisans programı oldu

Bahçeşehİr Üniversitesi yeni ‘Executive MBA Programı’ ile öğrencilerine görgü kurallarını öğretmeyi amaçlıyor.


  Kaplıcada uzun kalmak şifa değil

BazI hastalıklara şifa olduğuna inanılan termal kaplıcalarda ‘’suda ne kadar fazla kalınırsa etkisi o kadar çok olur’’ inanışının yanlış olduğu, bu sürenin, hastanın yaşına ve hastalığına göre değiştiği bildirildi.


  Sedef hastalığına nanoteknoloji umudu

Avrupa Birliğinden (AB) ve Türkiye’den bilim insanları, sedef ve çeşitli cilt hastalıklarının tedavisinde geleceğin teknolojisi olarak gösterilen nanoteknolojinin kullanılması için geniş çaplı bir araştırma projesi başlattı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır