"Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Temsilcilerimiz Kızılcahamam’da buluştu

Gazetemİzde kuponlarına 1 Eylül’de başlanacak olan “Cüz Cüz Kur’ân” kampanyasıyla ilgili Kızılcahamam Asya Termal Otel’de düzenlenen toplantıda Türkiye genelinden temsilcilerimiz buluştu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular da katıldığı toplantıda, “Cüz Cüz Kur’ân” kampanyası bütün yönleriyle ele alındı.

Toplantıda ilk sözü alan Mehmet Kutlular, Ramazan ayında okunan her Kur’ân harfinin diğer zamanlara göre çok büyük sevabının olduğuna dikkat çekerek, Yeni Asya’nın başlattığı “Cüz Cüz Kur’ân” kampanyasının bu sebeple önemli olduğunu vurguladı. Temsilcilerin kendi bölgelerindeki abone çalışmaları neticesinde müjdeli haberlerini beklediklerini ifade eden Kutlular, temsilcilerden bu manevî hediyeyi halkımıza ulaştırmak için gayretli bir şekilde çalışmalarını istedi.

Yeni Asya A.Ş Genel Müdürü Recep Taşçı da, “Amacımız gazetemize daha önce abone olup da bazı nedenlerle aboneliğini kesen okuyucularımıza ulaşıp, elimizde bir Kur’ân hediyesiyle gidip onları tekrar gazetemizle kavuşturmaktır” dedi.

Taşcı, “Cüz Cüz Kur’ân” Kampanyası ile hedeflerinin en az yüzde 100 tiraj artışı olduğunu kaydetti. Dağıtım Müdürü Saim Çelenli, kampanyada abonelere verilecek olan Kur’ân’ların 25 Ağustos’ta illere iletileceğini, talep geldikçe de 2 gün içerisinde istenilen Kur’ân’ların kargo ile gönderileceğini söyledi. Çelenli, abone sayılarını yüzde üç yüz, iki yüz ve yüzde yüz arttıran illere verilecek hediyeleri de şu şekilde açıkladı: “3 adet dizüstü bilgisayar, 5 adet masaüstü bilgisayar, 25 adet cep telefonu, 30 adet çeyrek altın ve 30 adet de kol saati.”

Gazete muhtevasıyla ilgili bilgiler veren Yayın Koordinatörü Abdullah Eraçıkbaş, 2008 yılı içindeki gelişmelerden, ses getiren yayın ve makalelerden ve yeni başlayan köşe, sayfa ve yazarlardan bahsetti. Ayrıca Eraçıkbaş, gazetemiz muhtevası ve yayın politikasıyla ilgili katılımcıların sorularını cevapladı. Yeni Asya Yayınlarına ait kitapların satış rakamlarını ve imsakiye ve takvimle ilgili yenilikleri aktaran Satış-Pazarlama Müdürü Faik Altun, yakında www.yeniasyakitap.com sitesi üzerinden kitapların e-satış ile satılacağını da dile getirdi. Dergiler Koordinatörü Şener Boztaş da Genç Yaklaşım, Bizim Aile, Can Kardeş ve Köprü dergileri için 2010 yılında belirli bir abone sayısına ulaşmak için hedefler koyduklarını belirterek, bu hedefe ulaşmak üzere çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Son olarak söz alan Reklâm Müdürü Esad Sivri ise, 2008 yılı içerisinde gazete, dergiler, Bizim Radyo ve gazete web sitesine alınan reklâmlar hakkında bilgi verdi.

CEMİL YÜZER / ANKARA

18.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Berat Kandilinde duâlarla anıldılar

  EMEKLEME DÖNEMİNDEYİZ

  Acılar hâlâ tazeliğini koruyor

  UMKE’den 7,2’lik deprem tatbikatı

  İstanbul’da 176 okul yıkılıp yeniden yapıldı

  Trafik kazaları yine çok can yaktı

  “Mazlûmun inancına bakılmaz”

  ASKON, “Ergenekon”da kararlı tutum bekliyor

  Yazıcıoğlu: Afrika ülkelerine çok önem veriyoruz

  Bacca’nın katil zanlısına müebbet istendi

  Tuzla Tersanesi’nde yangın

  Temsilcilerimiz Kızılcahamam’da buluştu

  Ekmek israfı fırında başlıyor

  58 yıllık G. Kore dostluğu

  Irak’ın kuzeyindeki terörister vuruldu

  Kara yolunda patlayıcı madde ele geçirildi

  Yağ fabrikasında patlama: 4 yaralı

  İşte ucuz seyahatin püf noktaları

  Amasya’da saray yemekleri yarıştı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır