"Gerçekten" haber verir 25 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Teknolojiyi konforla yaşayın

Bir zamanların lüks otomobil kavramları artık isim değiştiriyor. Adı geçtiğinde şöyle durduğumuz markalar artık bayrağı devrediyorlar. AUDİ A4 Satış fiyatı ve düşük yakıt tüketim değeriyle olduğu kadar zengin standart donanımlarıyla gelecekte adından çok bahsettirecek.

Bir zamanların lüks otomobil kavramları artık isim değiştiriyor. Önceleri adı geçtiğince şöyle durduğumuz markalar artık bayrağı devrediyorlar. Sundukları konfor ve teknoloji ile isimlerinin hakkını vermeye çalışıyorlar. LED'li farları ve elit bir görünüme sahip ön ızgarası görenleri kendine hayran bıraktırıyor.

A4'ün iç tasarımı adeta uçak kokpiti gibi. Sürüşü kolaylaştıran düğmeler araçta aerodinamik bir şekilde konumlandırılmış. Audi'nin lüks orta sınıfta dengeleri değiştiren ve sahip olduğu konfor anlayışıyla olduğu kadar teknolojik donanımı ile kullanıcılarının beğenisini topluyor. Audi A4 1.8 TFSI, rakiplerinin 1.6 litre motorlu versiyonlarına kıyasla makul satış fiyatının yanında daha güçlü bir mortu emrinize veriyor. TFSI teknolojisi sayesinde güçlü motorunun yanında ekonomik oluşu sayesinde geniş yelpazesi olan A4 segmentinde öne çıkıyor. Yeni Audi A4 1.8 TFSI'da ESP, ABS, EBD, sürücü ve ön yolcu havayastıkları, yan havayastıkları, Side guard sistemi (ön ve arka yolcular için yan kafa havayastıkları), yokuş destek asistanı, yağmur sensörü, Deluxe otomatik klima, CD çalarlı müzik sistemi, hırsızlık alarmı, mikro metalik platinyum iç dekor, elektrokrom iç ayna, elektrikli ve ısıtmalı LED göstergeli yan aynalar ve sis farları gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Ayrıca sis farlarının alt kısmına tampona verilen kavis ağır görünümüne spor bir ruh katmış.

Ortalama 7.1 km'lik yakıt tüketimi ile 915

kilometrelik menzile ulaşıyor

Audi'nin ödüllü TFSI teknolojisini taşıyan 120 HP gücündeki 1.8 TFSI motorla donatılan Audi A4, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla kombine ediliyor. 4 silindirli turbo beslemeli benzinli motor, 1.500 d/d'den itibaren ürettiği 230 Nm tork ile alt devirlerde de istenen ataklığı ve performansı Audi A4'e kazandırmayı başarıyor. 208 km/s'lik son hıza erişebilen A4 1.8 TFSI, statik konumdan 100 km/s'ye ise 10.5 sn'de ulaşabiliyor. 65 litrelik yakıt deposuna sahip Audi A4 1.8 TFSI, ortalama 7.1 km'lik yakıt tüketimi ile 915 kilometrelik menzile ulaşabiliyor. A4 1.8 TFSI'ı 36 bin 514 Euro'dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla ülkemizde satışa sundu. 120 HP gücündeki yeni A4 1.8 TFSI, satış fiyatı ve düşük yakıt tüketim değeriyle olduğu kadar zengin standart donanımlarıyla gelecekte adından çok bahsettirecek.

ESAD SİVRİ

25.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Teknolojiyi konforla yaşayın

  Dodge'un yeni oyuncusu ‘Journey’ yollarda

  Türkiye'de 50 kişiye sunulan bir ayrıcalık

  Değer katan, tasarım ve güven veren kalite

  Ford servislerinde Ramazan fırsatları devam ediyor

  “Miray oto temizlik havlusu” ile otomobilinizi şımartın!

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır