"Gerçekten" haber verir 17 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

2008’i de kaybediyoruz

ATO Başkan Vekili Mehmet Akbacakoğlu “2007 gibi, 2008’i de kaybetmek üzereyiz” dedi. Türkiye’nin her yıl en az yüzde 6-7 oranında büyümesi gerektiğini belirten Akbacakoğlu, ancak piyasada paranın dönmediğini, şu anda tek kazanan sektörün bankacılık olduğunu anlattı.


Kamu yatırımları yoğunlaştırılacak

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, 2009-2011 döneminde uygulanacak kamu yatırım politikaları ve öncelikleri hakkında bilgi verirken, ya

Koyun sayısı 20 milyonun altına inecek

BÜYÜKBAŞ hayvan etinin kilosu 16-18 YTL’den satılırken, koyun etinin 6-7 YTL’ye kadar düşmesi, hazır yorgan yüzünden yününün eskisi kadar gelir getirm


  Otomobiller susuz da pırıl pırıl

SUSUZLUK tehlikesinin alarm verdiği günümüzde otomobil sahiplerini ve çevre konusundaki hassas kuruluşları sevindirecek bir teknoloji Türkiye’de.


  EPDK: Rafineri için ‘hayır’ demedik

TÜKETİCİ Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, Başbakan Erdoğan ile Aydın Doğan arasındaki tartışmaya konu olan Ceyhan’a rafineri yapımı konusunda gelinen son noktayı açıkladı.


  Bilişimde rekabet endeksinde 38. sıradayız

TÜRKİYE 2008 IT (bilişim) Sektörü Rekabet Endeksinde 2007 sıralamasına göre bir sıra yükselerek 38. sırada yer aldı.


  Kriz gayrimenkule yatırımı arttıracak

KÜRESEL mali kriz, konut başta olmak üzere gayrimenkul sektörüne yatırımları artıracak.


  Sivil Toplum Kuruluşları UTESAV iftarında buluştu

ULUSLARARASI Teknolojik Ekonomik ve Sosyal araştırmalar Vakfı (UTESAV), verdiği iftar yemeği ile vakıf üyelerini, STK temsilcilerini, akademisyenleri, medya ve basın yöneticilerini bir araya getirdi.


  Yabancılar ‘istikrar kötüye gidecek’ diyor

ULUSLARARASI Yatırımcılar Derneğinin (YASED) Barometre Araştırması sonuçlarına göre, uluslararası yatırımcıların yüzde 55’i ekonomik istikrarın daha kötüye gideceğini düşünüyor.


  Otoyolun son halkaları da tamamlanacak

TÜRKİYE'NİN kuzey ve batısını güney ve güneydoğu ile Orta Doğu ülkelerine bağlayan, yoğun ağır vasıta araç trafiğinin olduğu PozantıEreğli sapağı arasındaki 66,4 kilometre, NizipBirecik arasındaki 19,4 kilometrelik otoyol inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanmasıyla Kapıkule-Şanlıurfa arasında tek şerit yol kalmayacak.


  Bankalara ‘uyum programı’ zorunluluğu

SUÇ gelirlerinin aklanmasının ve terörün finansmanının önlenmesi çalışmaları kapsamında, bankalar, PTT (bankacılık faaliyetiyle sınırlı olmak üzere), aracı kurumlar, sigorta ve emeklilik şirketlerine ‘’Uyum Programı’’ zorunluluğu getirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır