"Gerçekten" haber verir 25 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

PORTO SON UMUT

FENERBAHÇE, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE (G) GRUBUNDA 5. HAFTA MAÇINDA BUGÜN PORTEKİZ'İN PORTO TAKIMIYLA İSTANBUL'DA KARŞILAŞACAK. TEMSİLCİMİZİN GRUPTAN ÇIKABİLMESİ İÇİN BU MAÇTAN MUTLAKA GALİP AYRILMASI GEREKİYOR. CEZALI OLAN LUGANO VE SELÇUK BU MAÇTA FORMA GİYEMEYECEK. İSPANYOL HAKEMİN YÖNETECEĞİ MAÇI STAR TV NAKLEN YAYINLAYACAK.

FENERBAHÇE, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 5. hafta maçında, bugün Portekiz'in Porto takımıyla İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Grupta 4 maç sonunda 2 beraberlik ve 2 puanla son sırada yer alan sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 3-1 yenildiği Porto'yu, seyircisi önünde yenmeyi hedefliyor. İstanbul'da oynadığı maçlarda Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalan ve Arsenal'e 5-2 yenilen Fenerbahçe, sahasındaki son grup maçında Portekiz ekibini mağlup ederek, gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Sarı-lacivertliler, grup maçlarını 10 Aralık Çarşamba günü Ukrayna'da yapacağı Dinamo Kiev maçıyla tamamlayacak.

LUGANO VE SELÇUK CEZALI

Fenerbahçe'de cezalı olan Lugano ve Selçuk, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Lugano ve Selçuk, sarı-lacivertlilerin grupta yaptığı son maçta, deplasmanda Arsenal karşısında sarı kart görerek, 3'er sarı karta ulaşıp cezalı duruma düşmüştü. Sarı-lacivertlilerde Semih ve Roberto Carlos'un sakatlıkları bulunurken, Brezilyalı futbolcunun bugünkü maçta oynaması bekleniyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in, savunmada Lugano'nun yerine Yasin ve Önder'den birini tercih edeceği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Porto maçı muhtemel 11'i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Yasin (Önder), Roberto Carlos, Deivid, Josico, Emre, Uğur, Alex, Guiza. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Alberto Undiano Mallenco yönetecek. Star TV maçı naklen yayınlayacak.

151. MAÇINA ÇIKACAK

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 150 maçta, 50 galibiyet, 25 beraberlik ve 75 yenilgi aldı. Rakip filelere toplam 184 gol atan sarılacivertliler, kalesinde ise 252 gole engel olamadı.

25.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  PORTO SON UMUT

  HOİJDONK İSTANBUL'DA ROBOTLARLA MAÇ YAPTI

  BÜNYAMİN GEZER 2. DERBİ MAÇINI YÖNETECEK

  SÜPER LİGDE GOLCÜLER 2 HAFTADIR SUSKUN

  En kârlı Beşiktaş çıktı

  F.BAHÇE VE G.SARAY 2'ŞER PUAN KAYBETTİ

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  HAFTANIN MAÇLARI

  PUAN DURUMU

  Yine hakem hataları

  Uzak ara liderlik

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır