"Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Standarda dönüşen lüks

Ekonomik krizin iyiden iyiye kendini hissettirdiği ülkemizde, en çok etkilenen sektörlerin başında otomobil sektörü gelmekte.

Krizin ilk patlak vermesinden bu güne hükümet tarafından hissettirilmeyen kriz, soğuk yüzünü göstermeye başladı. Felâket tellâllığı yapmış olamayalım, ancak montaj sanayiinden öte gidemeyen ülkemiz maalesef ürettiklerini ne içeriye satabilen ne de dışarıya satabilen bir konuma doğru sürüklenmekte. Satamadığı malı üretemediği için de, üretemediği fabrikayı kapatma tehlikesi ile karşı karşıya kalmakta. Bazı otomobil markalarının üretime ara vermesi ileride el yakan yakıt fiyatlarını ve düşen otomobil fiyatlarını görebiliriz. Tabiî bu kriz sadece ülkemizde değil. Başta Amerika ve Avrupa olmak üzere bütün Dünya'yı etkilemekte. Bizler ümit var olmamız ve daha çok çalışmamız gerektiği gerçeğinden yola çıkarak bu haftaki test aracımızdan bahsedeceğiz.

GÜCÜN KONFORLU HALİ

Freelander 2, yeni donanım paketleri ile premium kompakt 4x4 sınıfında artık kullanıcılarına daha da donanımlı bir araç yelpazesi sunuyor. Hem şehir içinde yaşanması gereken konforu hem de arazide lâzım olan gücü sunuyor.

Kendi sınıfında, Euro Ncap çarpışma testlerinde ilk kez 5 yıldız alan, Top Gear tarafından da yılın SUV'u seçilerek segmentinde başarısını ispatlayan Freelander 2, rakiplerine konfor ve lüks ile meydan okuyor. Dinamik tasarımı, sportif yapısı, geniş iç mekânı ve son teknoloji ürünü donanımlarıyla Freelander 2 fiyatı ile de beklentilerin ötesine geçiyor. 2.2 litre hacme sahip dört silindirli turbo dizel (TD4) motoruyla otomatik şanzımanı sayesinde performansla beraber yakıt tasarrufu sağlamakta. Freelander 2'deki 160 HP güç üreten ekonomik motor, 100 km'de sadece 7,5 litre yakıt tüketiyor.

Freelander 2 Premium GS paketinde artık direksiyondan kumandalı müzik sistemi, 17" alaşım jantlar, elektrikli katlanır dikiz aynaları, koyu renkli arka camlar ve park sensörü standart olarak sunulmakta. Bütün bu ilâve donanımlarla birlikte fiyatı daha da makul hale gelen Freelander 2'nin Premium XS paketinde ise deri döşeme, Bi-Xenon farlar ve ön kol dayama standart hale getirildi.

ESAD SİVRİ

15.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Standarda dönüşen lüks

  Türk-Kore dostluk turnuvası yapıldı

  Alfa Romeo MiTo'ya Euro NCAP'ten 5 Yıldız!

  Kaçırılmayacak bir kampanya Proton'dan

  Geely pazara hızlı girdi...

  Fiat Doblo ve Fiorino'ya bayram indirimi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır