"Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Papa: Hayat hakkı kutsaldır

Papa 16.Benedikt, kürtaj konusunda, “İnsan hayatı, her aşamada kutsaldır ve saygı duyulması gerekir. Bu yüzden kürtaj da büyük günahlar arasında yer alır” dedi.


Carter Suriye’de

ABD’nin eski başkanlarından Jimmy Carter, Suriye’yi ziyaret etti. Carter, ABD’nin yeni yönetiminin de bölgedeki barış sürecine katkıda bulunmasını dil

Yunanistan’da olaylar duruluyor

Yunanİstan’da, 6 Aralık Cumartesi günü 16 yaşındaki Aleksis Grigoropulos’un polis kurşunuyla ölmesinin ardından çıkan olaylar büyük ölçüde hızını yiti


  Somali’de başbakan azledildi

Somalİ Devlet Başkanı Abdullahi Yusuf, Başbakan Nur Hasan Hüseyin ve bütün kabinesini görevden aldığını duyurdu. Basın toplantısı düzenleyerek kararını açıklayan Yusuf, başka bir ismi başbakan olarak atayacağını belirtti. Yusuf ve Başbakan Hüseyin uzun süredir rekabet halinde bulunuyordu.


  İsrail: Ateş kes’ten yanayız

İsraİl, Mısır’ın arabuluculuğunda Hamas ile yapılan ve 19 Aralık Cuma günü resmen sona erecek ateş kesin devamından yana.


  Hindistan yumuşadı

Cammu Keşmir’deki seçim mitinginde konuşan Hindistan Başbakanı Manmohan Singh, iki ülke arasındaki ilişkilerin “normalleşmesini” umut ettiğini belirterek, “Ancak bu, komşumuzun topraklarının bize karşı kullanılmasına izin verdiği sürece olamaz” dedi.


  HAVA İHLÂLİ TARTIŞMASI

Pakistan yönetimi, Hindistan’a ait askerî uçakların Pakistan hava sahasını ihlâl ettiğini ileri sürdü.


  Köln’de cami karşıtı gösteri

Almanya’nIn Köln şehrinde cami karşıtı kampanyalarıyla adını duruyan aşırı sağcı Pro Köln grubu, “Irkçı, Nazi” nitelendirmelerinden kurtulmak ve daha fazla taraftar toplamak amacıyla taktik değişikliğine gitti.


  Ahıska Türklerinin sorunları tartışılıyor

AhIska Türklerinin vatanlarından sürgün edilmesinin 64. yılı sebebiyle New York’ta Türkevinde “Ahıska Türkleri ve Sorunları” konulu bir toplantı düzenlendi.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır