23 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

“Mevlânâ’ya hümanist denilince çıldırıyorum”

İSTANBUL Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Doksat, hümanizmin Yaratıcıyı reddeden felsefî bir düşünce olduğunu belirterek, “Mevlânâ’ya hümanist denilince çıldırıyorum” dedi.



Dünya Basın Fotoğrafları 2009 Sergisi, Forum İstanbul’da

DÜNYA Basın Fotoğrafları 2009 Sergisi, dün itibariyle Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açıldı.



Batı Trakya Türkleri şiir şöleni düzenledi

ŞAİR Necati Ocakçı ile Piyanist Cemile Arifova’nın düzenledikleri “Şiir-Kültür-San'at Şöleni” 11–13 Aralık 2009 tarihleri arasında Antalya’da Sherwoord Otelinde gerçekleştirildi.



Denizli’nin el dokumaları Osmaniye’de sergileniyor

DENİZLİ’NİN Kızılcabölük beldesinin yöresel el dokuma kumaşları Osmaniye’de sergilendi.



Bursa’da şiir rüzgârı

EDEBİYAT ve düşünce alanında yetiştirdiği ünlü isimlerden dolayı ‘Şair Şehri’ olarak bilinen Bursa’da, bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen Edebiyat Günleri’ndeki şiir dinletisi büyük ilgi gördü.



Yeni Asya 1. Kitap ve Bilişim günlerinde

YENİ ASYA Kütahya temsilciliği Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Merkez Kampus eski merkez kütüphanede Frig fuarcılık tarafından organize edilen 1. Kitap ve Bilişim Günleri Fuarına katılıyor.



İshakpaşa Sarayını bütün dünya tanıyor

AĞRI Kültür ve Turizm İl Müdürü Muhsin Bulut, dünyada milyonlarca kişinin İshakpaşa Sarayı’nın değerini ve tarihini çok iyi bildiğini, bu yıl içinde 120 bin yerli ve yabancı turistin sarayı ziyaret ettiğini belirtti.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl