24 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Gazze konvoyu kararlı

“Filistin’e Yol Açık” sloganıyla yola çıkan yardım konvoyunda bulunan İHH İnsanî Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım ve İngiliz Parlamenter George Galloway, Ürdün’de yaptıkları konuşmalarda Gazze’ye girme konusunda kararlı olduklarını belirttiler. Yıldırım, “Gazze’ye girme noktasında çok kararlıyız” derken Galloway, “Gerekirse gemilerde ve sahillerde yatacağız. Kesinlikle dönmeyeceğiz” şeklinde konuştu.


Gordon Brown da ifade verecek

Bİrleşİk Krallık Başbakanı Gordon Brown, ülkede devam eden “Irak soruşturmasına” katılmaya ve delil sunmaya çağrıldı. İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin h

Taliban da ek kuvvet gönderiyor

Pakİstan’dakİ Taliban komutanı, takviye Amerikan askerlerini püstürtmek için Afganistan’a binlerce savaşçı göndermekte olduklarını söyledi.


  Medine’de su baskını tehlikesi

Suudİ Arabistan’da geçen ay etkili olan şiddetli yağışlar sonucu Cidde’de 122 kişi vefat ederken, Medine’de muhtemel su baskınlarına karşı Mescid-i Nebi için tedbirler alınacak.


  Fehriye Erdal’a 2 yıl ceza

Brüksel Temyiz Mahkemesi, terör örgütü DHKP-C ve üyeleriyle ilgili davada, Sabancı Holding Otomotiv Grubu Başkanı Özdemir Sabancı, Toyota-Sa Genel Müdürü Haluk Görgün ve sekreter Nilgün Hasefe’nin 9 Ocak 1996 tarihinde öldürülmesi olayının zanlılarından terörist Fehriye Erdal’ı gıyabında 2 yıl hapse çarptırdı.


  Amerikalıları Noel heyecanı sardı

ABD’de Noel heyecanı ülkenin dört bir yanını sararken, başşehir Washington, dev Noel ağaçları ve ışıklandırılmış caddeleriyle yeni yılı karşılamaya hazır.


  İran’da muhalif gösterilerde yabancı parmağı

İran’da, 80 yabancı örgütün seçim sonrasındaki olay ve gösterilerde rol aldığının belirlendiği belirtildi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl