26 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Tekstil, Türkiye için vazgeçilmez

DİSK Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, tekstil sektörünün Türkiye için vazgeçilmez bir sektör olduğunu söyledi.



Hayvancılığa destek projesi

DOĞU Anadolu Projesi (DAP) kapsamındaki 16 ilde etçi ve kombine ırklarla kurulacak damızlık sığır işletmesi yatırımlarına, 2010-2012 yılları arasında hibe desteği uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar belirlendi.



Mobil cihaz satışları PC satışlarını sollayacak

2011 yılına kadar 400 milyon adet akıllı cep telefonunun pazara girerek ilk kez, taşınabilir PC satışlarını sollayacağı belirtildi.



Fitch: Siyasî gerilim artarsa not etkilenir

KREDİ derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’de siyasi gerilimi arttıracak gelişmelerin kredi notunu etkileyebileceğini ve yatırım yapılabilir seviyeye yükselmesini geciktirebileceğini söyledi.



‘Kantaron’ ekonomiye kazandırılacak

ONDOKUZ Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Meslek Yüksekokulunca başlatılan bir çalışma ile Türkiye’de tarla ve yol kenarlarında tabiî olarak yetişen ve binbirdelik otu, kan otu gibi adlarla bilinen ve Hıristiyan inancında kutsal sayılan kantaron otunun yaygın üretiminin amaçlandığı bildirildi.



Türk Büyükelçilere "Tekel" mektubu

DÜNYANIN 155 ülkesinde 311 ulusal sendika örgütünü ve 175 milyon işçiyi temsil eden Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu’nun (ITUC) Tekel işçilerine destek olmak amacıyla ilân ettiği ‘’Küresel Dayanışma Eylem Günü’’nde yarın Türk büyükelçilerine mektup verilecek.



Biyodizelde umutlar hüsrana dönüştü

BİR DÖNEM çevresel özelliği ve uygun fiyatı ile umut haline gelen biyodizeli üretmek için büyük yatırımlar yapan firmalar, uzun süredir bekledikleri yasal düzenlemeler gerçekleşmeyince milyonlarca dolarlık tesislerinin atıl duruma geldiğini bildirdiler.



Petrol Ofisi, 287 milyon lira kâr açıkladı

PETROL Ofisi, 2009 yılında 14 milyar lira ciro elde ettiğini, net kârını ise yüzde 185 artırarak 287 milyon liraya yükselttiğini bildirdi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl