06 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Nefesler tutuldu

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasına önceki gün oynanan 4 karşılaşma ile devam edilirken, günün önemli maçında Fenerbahçe, konuk ettiği Kayserispor'u 2 - 0 yenerek ikinci sıradaki yerini korudu. Lider Bursaspor'un, Antalyaspor'u yenerek puanını 61'e yükseltmesinden sonra Fenerbahçe, konuk ettiği ve şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Kayserispor maçından, Gökhan Ünal ve Lugano'nun golleriyle 2-0 galip ayrılarak, hem şampiyonluk iddiasını sürdürdü hem de maç fazlasıyla 2. sırada bulunan Beşiktaş'ın 2 puan önünde 2. sıraya yükseldi.

28. hafta 0 - 0 sona eren Ankaragücü - Beşiktaş maçıyla başlarken dün oynanan iki karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor'u 3 - 1 ve lider Bursaspor ise Antalyaspor'u 2 - 1 yenmişti. Gündüz oynanan maçlarda ise Diyarbakırspor'un cezası nedeniyle Ankara'da oynanan maçı Gaziantepspor 3 - 1 kazandı. Manisaspor - Gençlerbirliği ile 0 - 0 berabere kalırken, Eskişehirspor da Kasımpaşa'yı 2 - 0 yendi.

18 golün atıldığı 28. haftada, 13 gol ev sahibi takımlardan, 5 gol ise deplasman takımlarından geldi. Maçları ev sahibi takımlardan 5'i kazanırken, deplasman takımlarından ise sadece Gaziantepspor galip geldi. 2 karşılaşma ise berabere tamamlandı.

06.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Şampiyonluk averaja kalmaz

  Gökhan Daum'a seslendi

  Antalya: Bursaspor maçı tekrarlanmalı

  Barcelona-Arsenal 2-2'nin rövanşında

  Islıklayan taraftara şişe fırlattı

  Umut Bulut'tan Beşiktaş'a gözdağı

  F.Bahçe 5 maçtır gol yemiyor

  İnanmış çocuklar

  Nefesler tutuldu

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  29. HAFTANIN PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl