22 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yunanistan krizi etkilemez

Maliye Bakanı Şimşek, Yunanistan’ın ardından İspanya ve İtalya gibi ülkelerdeki ekonomik gelişmelerin Türkiye’yi nasıl etkileyeceğini değerlendirirken, “Türkiye’nin bu ülkelerle doğrudan ticarî ilişkileri sınırlı. Dolayısıyla bize doğrudan yansıması da sınırlı olur’’ dedi.



10 YILDIR DENETLENEMEYEN BELEDİYELER VAR

İçişleri Bakanlığı Müfettişi Vahdettin Özcan, “10 yıldır harcamaları denetlenmeyen belediyeler var. Türkiye’de kamu harcamalarının yüzde 13-15’i denetlenebiliyor. Her kurum gerek denetim organlarına, gerekse yargıya hesap verebilir olmalı. Kamu yönetiminde etik, kamu görevlilerinin karar alırken dürüstlük, adalet, saydamlık ve hesap verebilirlik gibi bir takım ahlâkî değerler ve ilkeler bütününe denir” dedi.



İhracatta liderlik otomotive geçti

KÜRESEL krizin hüküm sürdüğü 2009’da Türkiye’nin ihracat lideri değişti.



Sendikalar ortak metin okuyacak

İŞÇİ ve memur konfederasyonlarının 26 Mayısta yapılacak iş bırakma eyleminde, üretimden gelen güçlerini kullanmalarının nasıl gerçekleştirileceğini kendilerinin belirlemesine ve örgütlü bütün iş yerlerinde hazırlanan ortak metnin okunmasına karar verildi.



Benzine 10 kuruş indirim

AKARYAKIT firmaları benzine 10 kuruş birden indirim yaptı. Firmalar önceki gün 3,72 liradan satılan 95 oktan kurşunsuz benzin dün sabahtan itibaren 3,62 liradan satmaya başladı.



Büyükekşi, yeniden başkanlığa aday

TÜRKİYE İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 3 Haziran’da yapılacak TİM Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.