29 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Altının saltanatı sürecek

1991 yılından bu yana İzmir’den İMKB, VOB, yatırım fonları ve yurt dışı emtialarda yatırımcılara hizmet veren Egemen Menkul Kıymetler AŞ Yatırım Uzmanı Dilber Hazer, Türk yatırımcısının özellikle yılın başından bu yana krizden çıkış emarelerinin görülmesiyle birlikte daha ‘’cesur’’ davranmaya başladığını ve yastık altında tutulan paranın piyasaya daha rahat girdiğini anlattı.



Doğan Gazetecilik A.Ş.'ye 16 Haziran’a gün verildi

DOĞAN Gazetecilik A.Ş, şirketin 2008 hesap dönemine ait vergi inceleme raporunun, Maliye Bakanlığı gelirler kontrolörleri tarafından şirkete tebliğ edildiğini, ‘’tarhiyat öncesi uzlaşma’’ görüşmesi için 16 Haziran 2010’a gün verildiğini bildirdi.



Tatil trafiğine dikkat

Emnİyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, yaz tatili öncesinde sürücüleri uyararak bazı tavsiyelerde bulundu.



Petrol sızıntısının maliyeti artıyor

İngİlİz petrol şirketi British Petroleum (BP), ABD’nin Meksika Körfezi kıyılarındaki petrol sızıntısının şirkete maliyetinin yaklaşık 930 milyon dolar (750 milyon avro) olduğunu açıkladı.



Serada üzüm hasadı başladı

Mersİn’İn Erdemli ilçesinde serada yetiştirilen üzümün hasadına başlandı.



“Karadeniz’in muazzam bir potansiyeli var”

Sanayİ ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türkiye’nin, Karadeniz bölgesinde işbirliğinin geliştirilmesine büyük önem verdiğini belirterek, “Karadeniz bölgesi muazzam bir potansiyele sahip.



Vestel, Rusya’da LCD üretimine başladı

Avrupa’nIn önde gelen televizyon üreticilerinden olan Vestel Rusya’da LCD televizyon üretimine başlarken, yakın bir gelecekte de son teknoloji ürünü 3D televizyon üretimine başlayacak.



T. Telekom 7’den 7’ye kampanyasını uzattı

Türk Telekom’un, 7’den 7’ye Bedava Kampanyası Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Türk Telekom’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, akşam 7’den sabah 7’ye bedava konuşma fırsatı sunan ‘’7’den 7’ye Bedava Kampanyası Haziran ayı sonuna kadar uzatıldı.



Gümrükten ihale ile eşya satılacak

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Diyarbakır İşletme Bölge Müdürlüğü Van İşletme Şube Müdürlüğü, tasfiyelik hale gelen toplam 78 grup eşyayı satmak üzere ihale açtı.



Projeye uymayan müteahhit Türkiye’de ruhsat alamayacak

BayIndIrlIk ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 2012 yılından itibaren, projeye aykırı imalat yapan müteahhitlerin, bu kusurlarını düzeltmedikçe Türkiye’de bir daha inşaat yapamayacaklarını bildirdi.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.