07 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yakıtta tasarruf zor değil

Araç kullanımının arttığı yaz aylarında bazı noktalara dikkat edilmesi, yakıt tüketimini yüzde 40’a varan oranlarda azaltabiliyor.



1 MİLYAR DOLARIN ÜZERİNDE AVM YATIRIMI GELİYOR

Cenor Group Üst Yöneticisi (CEO) ve Aerium Türkiye Başkanı Anthony Mehran Khoi, temsilciliğini yaptıkları Aerium Fonu’nun Türkiye’de 1 milyar doların üzerinde ilâve alış veriş merkezi (AVM) yatırımı planladığını bildirdi.



Et fiyatları 5 lira daha düşer beklentisi

Türkıye Lokantacılar Federasyonu Başkanı İsmail Sezer, ithalatın başlamasıyla, etin mevcut fiyatının en az 5 lira daha düşeceğini tahmin ettiklerini söyledi.



Tavukçular yenilenebilir enerji yasasını bekliyor

Besledıklerı tavukların gübresinden elektrik enerjisi üretmeyi hedefleyen yumurta üreticileri, halen TBMM genel kurulunda bulunan yenilenebilir enerji ile ilgili teklifin yasalaşmasını bekliyor.



Fiskobirlik çıkış kapısı arıyor

Üreticıye, Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) ve Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam 72 milyon lira borcu bulunan Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (FİSKOBİRLİK), bu sezon piyasaya girebilmesi için çalışanların ücretlerinin bir bölümünden feragat etmesi ya da işçi çıkartma yoluna gidilmesi üzerinde duruluyor.



KOBİ'ler için işbirliği

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Kalkınma Ajansları ve Devlet Planlama Teşkilâtı (DPT), KOBİ’ler için işbirliği yapacak.



Taş ev yapıp inşaat sektöründe marka oldu

İş hayatına marangozlukla adım atan Veryeriler İnşaat, ahşabı volkanik taşla birleştirerek ‘’taş ev’’de marka meydana getirdi.



Damızlık hayvan ithalatı yapılmalı

Türkıye Ziraatçılar Derneği (TZD) Başkanı İbrahim Yetkin, Türkiye’de hayvan sayısında ve et üretiminde ciddi azalma olduğunu belirterek, ‘’Bunun kabul edilmesi gerekir ve buna yönelik önlemler alınmalı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.