07 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

ABD, oğlumun hesabını sorsun

İsrail saldırısında kafasına sıkılan 5 kurşunla şehit düşen lise öğrencisi Furkan’ın babası Ahmet Doğan, “Oğlum ABD vatandaşı. Orada doğdu. ABD’nin İsrail’den hesap sormasını bekliyoruz’’ dedi.


‘Yaralı asker’ fotoğrafı İsrail’i memnun etti

İsrail ordusu, baskın sırasında dayak yemiş İsrail askerlerini gösteren fotoğrafların yayınlanmasından memnun olduğunu açıkladı. İsrail ordu sözcüsü,

1 aktivistin durumu ağır

İSRAİL'İN düzenlediği saldırıda yaralanan 24 aktivistten birinin durumunun ciddiyetini koruduğu, iki hastanın durumunun önem arz ettiği bildirildi.


  Yüzbinler İsrail’i lanetledi

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’nın organize ettiği Çağlayan’daki “İsrail Vahşetine İsyan Mitingi”nde yüz binler, terör devleti İsrail’e lanet yağdırdı.


  Meclis’te “kadro” mesaisi

MECLİS, öğretmen, polis ve diyanet mensuplarını ilgilendiren önemli tasarı ve teklifleri yasalaştırmak için yoğun bir mesai yapacak.


  Isparta mevlidine büyük ilgi vardı

ISPARTA'DAKİ Bediüzzaman Mevlidine Türkiye’nin dört bir yanından gelenlerle birlikte, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Kutlular ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.


  Yargı, darbelere karşı duramadı

Demokrası ve Özgürlük İçin Yargıçlar ve Savcılar Birliği (Demokrat Yargı) Eşbaşkanı Osman Can, darbelerin doğurduğu sistemin bir parçasının da yargı sistemi olduğunu ifade ederek, “Darbelere karşı bir duruş sergilediğine ilişkin tarihimizde tek bir örnek gösteremeyen ‘Yüksek Mahkemeler ve Kurullar’, Yassıada, 12 Mart ve 12 Eylül ve devam ede gelen yargı kültürüne imkân vermiştir” dedi.


  Erdoğan'a tehdit mesajı gönderen kişi tutuklandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a yönelik tehdit, hakaret ve küfür muhtevalı ihbarlar gönderen Adnan Yıldırım adlı şahıs tutuklandı.


  Seri cinayetlerin zanlısına 3 kez müebbet talebi

İzmİr’de peş peşe işlenen 3 cinayetin sanığı Hamdi Ayri hakkında açılan dâvâda, adam öldürmek suçundan 3 kez müebbet, silâhlı yağma suçundan ise 45 yıl hapis cezası istendi.


  ‘’Kasketin orijinali burada’’

DSP’nİn 8. Olağan Kurultayı’da CHP’ye bazı göndermelerde bulunuldu.


  Hafızlardan Kur’ân ziyafeti

ANTALYA'NIN Finike ilçesine bağlı Turunçova beldesinde Kur’ân-ı Kerim’in nazil oluşunun 1400. yılı münasebetiyle Kur’ân ziyafeti verildi.


  Ekmeğin belgeseli çekiliyor

GAZETECİ-YAZAR Coşkun Aral, en önemli tüketim maddesi olan ekmeğin ilk insandan bu yana yolculuğunu anlatan bir belgesel hazırladığını belirtti.


  Sözleşmeli öğretmenler sürekli kadroya alınsın

TÜRK Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, bütün sözleşmeli öğretmenlerin bölge ve süre ayrımı yapılmaksızın kadroya alınmasını, sözleşmeli öğretmen alımına son verilmesini, öğretmen atamalarının atama bekleyen öğretmenler arasından yapılmasını istediklerini bildirdi.


  Engelli hayırseverden engellilere destek

Hollanda’da ikamet eden ve doğuştan omurilik rahatsızlığı dolayısıyla tekerlekli sandalyeye bağlı hayatını sürdüren hayırsever iş adamı Tugay Osanmaz, Çeşme’de kendisi gibi engelli olan biri çocuk iki kişiye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.


  Şantaj çetesine operasyon

SİVAS Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince 1 Haziranda Sivas, Tokat, İzmir ve Antalya illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan zanlı sayısı 15’e yükseldi.


  Hac kesin kayıtları başlıyor

HAC ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için kesin kayıtlar bugün başlıyor. Hacı adayları, hac ön kayıtları için müracaat ettikleri il müftülüklerindeki ‘’Hac Büroları’’na başvurarak, kayıt yaptırmak istedikleri organizasyonla ilgili kayıt belgesi alacak.


  Hz. Fatma’nın 1439. doğum yıl dönümü

PEYGAMBERİMİZ Hz. Muhammed’in (asm) kızı Hz. Fatma’nın doğumunun 1439. yıl dönümü dolayısıyla Zehra Ana Yardımlaşma Derneğince kutlama töreni düzenlendi.


  SBS’de öğrencilere şekerli karşılama

İZMİR'DEKİ okullarda Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) giren öğrencilere şeker, su ve kalem verildi. İl Millî Eğitim Müdürü Rağip Üye, Karabağlar Mustafa Urcan İlköğretim Okulu’nda yaptığı açıklamada, İzmir’de dün 51 bin 160 öğrencinin sınava girdiğini söyledi.


  Yaşlıların da ‘kreş’i oldu

ANTALYA'DAKİ bakım merkezine yaşlılar, kreşlerde olduğu gibi sabah bırakılıp akşam alınabiliyor. Nöroloji uzmanı Dr. Mustafa Sumbas, Dr. Burcu Yüceşen ve avukat Murat Şahin tarafından kurulan Hayatağacı Yaşlı Bakım Merkezi, ‘’yaşlı kreşi’’ olarak hizmet veriyor.


  Almanya’da Nurların muhabbet bayramı

Nurun bayramları artık gurbette de gelenekselleşti. Avrupa Nur Cemaatinin bu sene onbirincisini tertiplediği Bediüzzaman Hazretlerini anma toplantısı, her yönüyle çok muhteşem oldu.


  Cezaevinde meslek ediniyorlar


  Atık piller geri toplanamıyor


  Ölen tavşanın karnındaki yavruları kurtardı


  ‘Dikenli incir’ dalında satılıyor


  Türkiye’nin yüzde 5’i koruma altında


  Kiracılardan garip istekler




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.