20 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor endüstrisi devletleri solladı

Spor endüstrisinin 114 milyar dolarlık değeri, 129 ülkenin millî gelirinden daha fazla. Uluslar arası denetim, vergi ve danışmanlık şirketi PricewaterhouseCoopers (PwC), geçen yıl değeri 114 milyar dolar olan dünya spor endüstrisinin, 2013 yılında değerinin yüzde 3,8 oranında büyüyerek 133 milyar dolara çıkacağını belirtti.



Çukurova’da, ‘beyaz altın’ın yerini ‘sarı altın’ alıyor

Çukurova yöresinde pamuğa alternatif olarak yaklaşık 10 yıl önce ekimine başlanan ayçiçeğinin üretim alanları her geçen yıl artıyor.



ATO: Vatandaşın bankalara borcu arttı

Aİlelerİn finans kesimine ve TOKİ’ye olan borçları harcanabilir gelirlerinin yüzde 38’ini bulurken kişi başına tüketici kredisi borcu ise 2 bin liraya yaklaştı.



Yaş çay için 11,5 kuruş fark ödemesi desteği

Ruhsatli üreticilere 2010 yılı yaş çay ürünü için kilogram başına 11,5 kuruş fark ödemesi desteği yapılacak. Doğu Karadeniz, Çoruh ve Orta Karadeniz Havzalarında 2010 yılı üretim sezonunda üretilen ve satışı yapılan yaş çay yaprağına verilecek fark ödemesine ilişkin Bakanları Kurulu kararı Resmî Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı.



Malî Kural Kanun tasarısı Komisyon’da kabul edildi

MalÎ Kural Kanun Tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Tasarı, maliye politikasının kural bazlı yürütülmesini öngörüyor.



Arap dünyasında Türklere ‘özel ilgi’

Tıcaret için Arap ülkelerine giden Türk iş adamlarının, Türkiye ile Arap ülkeleri arasında gelişen iyi ilişkiler sayesinde yakın ilgi ve sevgiyle karşılaştıkları bildirildi.



G-20 ülkeleri bütçe açıklarını yarıya indirmeli

Kanada Başbakanı Stephen Harper, G-20 ülkeleri liderlerinden 2013 yılına kadar bütçe açıklarını yarıya indirmesini istedi.



Kerevitaş, hem pazarını, hem kendi payını büyüttü

Yildiz Holding çatısı altında Kasım 2008’den itibaren faaliyet göstermeye başlayan Kerevitaş, yeniden yapılanma çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.