20 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Durdurun bu kanı

Türkiye-İran-Irak üçgeninde yer alan Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Gediktepe mevkiinde askerî birliğe önceki gece 02.00 sularında terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen saldırıda 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.


PROVOKASYON KAYGISI BÜYÜYOR

Hükümetin yaklaşık bir sene önce gündeme getirdiği “demokratik açılım” projesi tıkanma noktasına gelirken, Habur'daki tutuklamalar ile terördeki tırma

Bu fitneyi bertaraf edecek güçteyiz

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Teröre karşı topyekün mücadeledeyiz. Saldırıyı nefretle kınıyorum” derken, Başbakan Erdoğan da, “Terörü bertaraf edecek g


  Taşeronlar Türkiye’nin önünü tıkamaya çalışıyor

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Şemdinli’deki terörist saldırıda 8 askerin şehit düşmesi, 14 askerin yaralanması sebebiyle büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi.


  Artık gençlerimiz ay yıldızlı tabutla gelmesin

Yozgat Şehit Aileleri Derneği (YOŞAD) Başkanı Zübeyir Altınok, Hakkari’de teröristlerce 8 askerin şehit edilmesini kınadı.


  MHP: Sözün bittiği yerdeyiz

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, iktidarın terörle mücadele etmediğini ileri sürerek, ‘’Çünkü bu konuda politik bir kararlılık yoktur’’ dedi.


  BDP: Ha bir can, ha 10 can, ne fark eder?

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkan Yardımcısı Gülten Kışanak, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde karakol saldırısında 8 askerin şehit düştüğü haberine yorum yapmaktan kaçındı.


  Operasyondaki askerlerin üzerine yıldırım düştü

Gümüşhane’nın Köse ilçesi kırsalında operasyondaki askerlerin üzerine yıldırım düştü. Bir uzman çavuş ile bir er yaralandı.


  Biz halkın partisiyiz

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, ‘’Biz kimseden medet ummayız. Bir Gandhi beklemeyiz, Gandhi’ye ihtiyacımız yok.


  Katsayı engeli kaldırılmalı

EĞİTİM Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, YGS ve LYS’de meslek liselilerin aleyhine uygulanan kat sayı engeli nedeniyle söz konusu okulların öğrenci sayılarının giderek düştüğüne dikkat çekerken, düz liselerin kapasitelerinin de sağlıksız bir şekilde arttığının altını çizdi.


  Tapuda “yanlış kaydın” sorumluluğu Hazine’nin

YARGITAY 4. Hukuk Dairesi, tapu kaydının tutulmasından doğan tüm zararlardan, ‘’Tapu kaydını yöntemine uygun tutmayan, özel mülkiyete konu olamayacak yere tapu düzenleyen Hazine’nin sorumlu olduğuna’’ hükmetti.


  AKP’li Çelik: İsrail özür dilemezse kriz derinleşir

AKP'NİN Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail’in Gazze yardım gemilerine saldırısı konusunda özür dilememesi ve uluslar arası bağımsız soruşturma komisyonunun kurulmasına izin vermemesi halinde, iki ülke arasındaki krizin daha da derinleşeceği ve iki ülkenin uluslar arası her siyasî ve hukukî platformda karşı karşıya geleceği uyarısında bulundu.


  4/C’lilere döner sermaye talebi

TÜRK Sağlık-Sen, 4/C’lilere döner sermaye ödenmesi için Yozgat İdare Mahkemesinde dava açtı.


  Polise yeni rütbe

EMNİYET Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan polis memurları arasında sicili temiz tecrübeli olanların ‘’Başpolis ve Kıdemli Başpolis’’ rütbesi verilmesine yönelik çalışma, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


  Millî Emlak’a 4 daire başkanlığı

MİLLî Emlak Genel Müdürlüğü bünyesinde 4 adet daire başkanlığı kurulacak. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Maliye Bakanlığı Millî Emlak Genel Müdürlüğü bünyesinde 4 adet daire başkanlığı kurulmasına karar verildi.


  15 DHKP/C’li tutuklandı

TERÖR örgütü DHKP/C üyesi oldukları ve propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 29 kişiden 15’i tutuklandı.


  Öğrenciler rehber öğretmen bekliyor

MİLLî Eğitim Bakanlığının öğretmen açığı Mayıs itibarıyla 78 bin 321 kişi. Millî Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, CHP Adana Milletvekili Nevin Gaye Erbatur’un öğretmen açığına ilişkin yazılı soru önergesini cevapladı.


  Diyaliz merkezlerine yeni düzenleme

DİYALİZ merkezleri, programlı olarak diyalize aldıkları her hastayı organ nakil merkezine başvurması için bilgilendirecek, organ nakli merkezleri de nakle uygun hastaları Ulusal Bekleme Listesi’ne kayıt ettirecek.


  Düğüncülere ‘hileli çeyrek altın’ tuzağı

KUYUMCULAR, düğünlerin yoğunlaştığı yaz dönemi ile birlikte satışı hızlanan çeyrek altınlar konusunda vatandaşları dikkatli olmaya çağırıyor.


  Kronik hastaların yayla turu riskli

HİPERTANSİYON, kalp yetmezliği, şeker ve kronik akciğer hastalığı bulunanların yaz aylarının popüler mekânlarından yaylalara günübirlik çıkmalarının riskli olabileceği bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.