04 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

BORÇLAR DA BÜYÜDÜ

Ankara Ticaret Odası, Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) verilerinden yapılan değerlendirmede, Türkiye’deki aileler ve şirketlerin, bankalara, devlete ve yurt dışına olan finansal borçlarının 660 milyar lirayı aştığı sonucuna ulaşıldığını bildirdi.



İnşaat sektörü 2012’den önce canlanmaz

Alarko Holding Üst Yöneticisi Ayhan Yavrucu, “Türkiye’deki mevcut gayrimenkul stoğu bu durumdayken inşaat sektöründe 2012’den önce canlanma beklemek fazla iyimserlik olur” dedi.



İTÜCÜ’de mezuniyet sevinci

İstanbul Ticaret Üniversitesi 2009-2010 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Lisans ve Ön-lisans mezunu 996 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı.



SGK: Promosyon ödemesi olabilir, ama maaş olmaz

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Emin Zararsız, emeklilere promosyon ödemesi konusunda bankaların olumsuz görüş belirttiğini ifade etti.



Türk Telekom kampanyasını uzattı

Türk Telekom, ‘’Cebi Aramanın En Ucuz Yolu’’ kampanyasını Eylül ayı sonuna kadar uzattığını bildirdi.



Altın fiyatları düştü, çeyrek altın 100 liraya geriledi

UluslararasI piyasalarda altının ons fiyatının 1248 dolardan 40 dolar gerileyerek 1208 dolara kadar düşmesinin ardından, çeyrek altının fiyatı da 105 liradan 100 liraya geriledi.



Aveaİş’ten KOBİ’lere özel ‘KOBİ Avantaj’ tarifesi

Aveaİş, bütünKOBİ ve esnaflara yönelik rakipsiz bir teklif sunduğunu belirterek, yeni ‘’KOBİ Avantaj’’ tarifesi ile numarasıyla Avea’ya gelen bütün KOBİ ve esnafların, ayda sadece 27 liraya Avea ve sabit hatlarla 2.000 dakika, diğer operatörlerle 450 dakika konuşma fırsatı yakaladıklarını duyurdu.



Elektrik-elektronik sanayi İstanbul’da buluşacak

Türkİye'nİn Sanayi Stratejisi çerçevesinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından tüm ilgili kesimlerin katkılarıyla oluşturulan ‘’Elektrik ve Elektronik Sanayi Strateji Belgesi’’, kamunun ve özel sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla 6 Temmuz’da İstanbul’da düzenlenecek olan toplantıda nihaî şeklini alacak.



Callpex’ten engellilere evinde iş imkânı

ÇağrI merkezi ve müşteri hizmetleri alanında faaliyet gösteren Callpex firması Genel Müdürü Oğuz Taşkent, hayata geçirdikleri yeni iş modeli Home Agent ile şu anda evinden hizmet veren 40 çalışanları olduğunu, önümüzdeki 1 yıl içinde bu sayıyı 200’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.



Bu yaz çocuklar milyonlarca bedava dondurma yiyecek

Türkİye’de dondurma sektörünün önde gelen firmaları Algida, Ülker Golf ve Panda, yaz boyunca 40 milyon adedin üzerinde bedava dondurma dağıtacak.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.