17 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

 

İki uçağa araç çarptı

Atatürk Havalimanında bagaj taşıyan araç, körükte park halinde bulunan iki uçağa çarparak hasar verdi.

Alınan bilgiye göre, havalimanında yer hizmetleri veren TGS firmasında görevli Sinan Temiz’in kullandığı bagaj taşıyan aracın radyatör hortumu koptu. Üzerine basınçlı sıcak su gelen şoför aracı terk etti. Bu sırada gaz pedalı takılı kalan araç, 219 No’lu körükte park halinde bulunan THY’ye ait Airbus 321 tipi ‘’Tekirdağ’’ uçağının burun bölümüne çarptı. Uçakla birlikte körüğe de zarar veren araç, ardından 218 No’lu körükteki THY’ye ait Airbus 321 tipi ‘’Fethiye’’ uçağının arka kısmına çarparak hasar görmesine sebep oldu. Park halindeki iki uçak bakıma alındı. Vücudunda yanık oluşan araç şoförü, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

17.07.2010


 

Adliyede yangın tüpü patladı

Bolu Adliyesinde askıda bulunan yangın tüpünün düşmesi sonucu, patlama meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, patlamanın ardından olay yerine gelen Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri, adliyenin bodrum katına inerek, yangın çıkma ihtimaline karşı araştırma yaptı. Polis ekipleri de adliye çevresinde geniş güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye ekipleri, patlamanın askıda bulunan yangın tüpünün yere düşmesi sonucu meydana geldiğini, olayda herhangi can ve mal kaybının yaşanmadığını bildirdi.

17.07.2010


 

Kaçak maden faciası

Zonguldak’In Gelik beldesinde kaçak olduğu belirtilen kömür ocağında karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 işçi öldü, gazdan etkilenen 1 işçi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Dağbaca Mahallesi’nde, sahibinin kimliği henüz belirlenemeyen kaçak kömür ocağında üretim işçisi olarak çalışan Muharrem Balta’dan bir süre haber alamayan diğer işçiler Serkan Demiro ve İbrahim Zengin, arkadaşlarına bakmak için eksi 150 koduna indi. Balta’nın hareketsiz yerde yattığını fark eden Demiro ve Zengin, durumu ocakta ustabaşı olarak çalışan Rasim Akgül’e bildirdi. Balta’yı olduğu yerden dışarıya çıkarmaya çalışan Demiro ve Zengin de gazdan etkilenerek baygınlık geçirdi. Ustabaşı ve çevredeki vatandaşların yardımıyla ocaktan çıkarılan Balta, Demiro ve Zengin, 112 Acil Servis ambulansı yolun bozuk olmasından dolayı olay yerine çıkamayınca, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü aracıyla Gelik beldesine götürüldü.

Buradan ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Balta ve Demiro vefat, Zengin ise aynı hastanede yoğun bakıma alındı. Olayın duyulması üzerine hastaneye gelen işçilerin yakınları, sinir krizleri geçirdi.

17.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.