17 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Quaresma ve Beşiktaş

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi eleme turunda bir amatör takımı andıran Faroe Adaları temsilcisi Vikingur önünde hiç zorlanmadı ve bir antrenman maçı havasında geçen karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak rövanş için önemli bir avanj elde etti.


Eskişehir Ümit Karan'ı gönderiyor

ESKİŞEHİRSPOR ile deneyimli futbolcu Ümit Karan'ın yolları ayrılıyor. Kulüp basın sözcüsü Erdal Şahbaz, ''Kaptan olarak görevini taşıyamayacak düzeyde

Quaresma ve Guti çok yetenekli

ANTALYASPOR'UN başarılı golcü futbolcusu Necati Ateş, Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Portekizli yıldız futbolcu Quaresma ve Real Madrid'den transfer et


  KURADA YÜZÜMÜZ GÜLDÜ

FENERBAHÇE'NİN Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İsviçre'nin Young Boys takımı oldu.


  ONUR: EKSİKLERİMİZ VAR,BUNLARI GİDERİYORUZ

TRABZONSPOR'UN milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, bu sezon özlenen şampiyonluğu getirmek istediklerini söyledi.


  F.BAHÇE KÖLN ÖNÜNDE

BELÇİKA'DA hazırlık çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen ETLDOM Kupası turnuvasındaki rakibi, FC Köln oldu


  Quaresma seyirciyi mutlu etti

BEŞİKTAŞ Basın Sözcüsü Mete Düren, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları'nın Vikingur takımını 3-0 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


  Aykut hoca Daum'dan farklı

BELÇİKA'NIN Genk kentinde kamp yapan Fenerbahçe, sabah idmanıyla çalışmalarını sürdürdü. Genk Stadı'nın yanında bulunan sahada yapılan antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Aykut Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Dr. Alper Aşçı, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.


  Rooney'ye 5 yılda 35 milyon sterlin teklif edildi

İNGİLTERE Premier Lig ekiplerinden Manchester United, yıldız futbolcusu Wayne Rooney'yi takımda tutmak için yeni bir sözleşme önerdi.


  Gasol İstanbul'da TV yorumcusu olacak

NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers'ta forma giyen İspanyol oyuncu Pau Gasol'un Türkiye'de düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda İspanyol Milli Takımı'na tribünden destek olacağı bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.