27 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Dünya yıldızları İstanbul'a gelecek


AĞIR ÇEKİM TEKRARA PAYDOS

Guti top sihirbazı


  Maradona millî takımda kalmak için şart koştu

ARJANTİN Milli Takımı'nın teknik direktörü Diego Maradona, kontrat yenilemesi için şartları olduğunu söyledi ve görevine devam etmesi için ekibine dokunulmaması gerektiğini ifade etti.


  Beşiktaş'ta 8 bininci kombine sahibine ödül

BEŞİKTAŞ Kulübü'nün 2010-2011 futbol sezonu için kombine kart satışları sürerken, 8000. kombine kartı alan talihli taraftar Salih Eşbulan'a hediyeler verildi.


  Sultanlar hocasız kaldı

(A) Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Alessandro Chiappini, Avrupa Ligi üçüncülüğünü kabullenemedi ve görevinden istifa etti.


  F.Bahçe İsviçre yolcusu

FENERBAHÇE Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda 28 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Youn Boys ile yapacağı maç için bugün İsviçre'ye gidecek.


  FIFA Başkanı Blatter Türkiye'ye gelecek

TÜRKİYE'NİN en önemli spor projeleri arasında gösterilen Anadolu Spor Akademisi (ASA) Projesi'ne FIFA yönetiminden destek geldi.


  Trabzonspor ilk defa yağmurda çalıştı

TRABZONSPOR, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Hollanda'nın Tegelen kasabasında sürdürüyor. Belçika'da Genk takımı ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazanan bordo-mavililer, Hollanda'daki antrenmanlarının 15. gününde ilk kez yağmur altında çalıştı.


  Avrupa Atletizm Şampiyonası başlıyor

20. Avrupa Atletizm Şampiyonası, 50 ülkeden toplam bin 370 atletin katılımıyla dün akşam yapılan resmi açılış töreninin ardından, bugün İspanya'nın Barcelona şehrinde başlayacak.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.