27 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Ramazan hediyeniz Yeni Asya’dan

Abone ve Dağıtım Müdürü Saim Çelenli kampanya ile ilgili bilgi verdi.


Sarhoş kavgasından provokasyona

Önceki gece İnegöl’de çıkan olaylarla ilgili açıklama yapan Bursa Valisi Şahabettin Harput, olayı çıkaran kişilerin alkollü olduğunu söyledi. Niçin ya

Sakarya’da trafik katliamı

Sakarya’da TEM Otoyolu üzerinde, panelvan minibüsün TIR’ın dorsesine arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 6’sı çocuk 9 kişi öldü, 4 kişi yaral


  Kavaf’tan başörtüsü açıklaması

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, 25 Temmuz 2010 tarihli gazetemizde yer alan “BM’de ‘Yasak yok’ diyen bürokrata tepki” başlıklı haberle ilgili olarak gönderdiği açıklamada, başörtüsü probleminin toplumun tüm kesimlerinin mutabakatı ile çözülebileceği inancını taşıdığını ifade etti


  Balyozda itiraz ve redd-i hakim talepleri


  Meryem Ana da başörtülüydü

İtalya İçişleri Bakanı Giuliano Amato, ülkesindeki başörtülü kadınlarla ilgili yaptığı açıklamada, İtalya’da Müslüman kadınların başörtüsü kullanmalarına asla karşı çıkamayacağını vurgulayarak, “Peygamberimiz Hz İsa’nın annesi Meryem Ana da başörtülüydü. İşte bu yüzden ben de İtalya’daki Müslüman kadınlara ‘Başörtünüzü çıkarın’ diyemem” dedi.


  İstanbul’da18. Millî Eğitim Şûrâsı için ön hazırlık

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, 18. Millî Eğitim Şûrâsı İstanbul Ön Hazırlık Çalışması sırasında, ‘’Şurada alınacak kararlar, önümüzdeki yıllarda Millî Eğitim Bakanlığının alacağı kararları etkileyecek’’ dedi. Ankara’da 1-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ‘’Eğitimde 2023 Vizyonu’’ temalı 18. Eğitim Şûrâsı’na ön hazırlık amaçlı 18. Millî Eğitim Şûrâsı İstanbul İli Ön Hazırlık Çalışması Cağaloğlu İstanbul Lisesinde başladı.


  Terör iktisadî kalkınmaya da engel

Türkİye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu, Bitlis’in Tatvan ilçesinde toplandı. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, yaptığı yazılı açıklamada, Tatvan’ın barındırdığı potansiyele rağmen, birçok alanda olması gereken yerin gerisinde olduğunu vurgulayarak, Van Gölü’ne, Haydarpaşa’dan İran’a uzanan demiryolu Tatvan’dan geçtiğine, Diyarbakır, Van, Elazığ, Siirt, Bitlis, Ağrı gibi şehirleri birbirine bağlayan karayollarının kavşak noktalarının burada oluşuna değindi.


  Organize suç örgütüne eşzamanlı operasyon

Rİze, Trabzon ve Antalya’da, organize suç örgütü iddiasıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.


  Atalay: Provokasyonlara müsaade etmeyeceğiz

İçİşlerİ Bakanı Beşir Atalay, ‘’(İnegöl’de yaşanan olaylar) hiçbir yerde bu tür istismarlara, bu tür provokasyonlara müsaade etmeyeceğiz.


  Tahliyeler başladı

Kamuoyunda ‘’taş atan çocuklar’’ olarak bilinen yasanın yürürlüğe girmesiyle Mardin’in Midyat ilçesinde yaşları 15 ile 18 arasındaki hükümlü 5 çocuk tahliye edildi. Adana’nın Pozantı ve Ceyhan ilçelerindeki cezaevlerinden tahliye edilen çocuklar da ailelerine kavuştu.


  CHP, 35. Madde teklifini Cuma’ya kadar verecek

HP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, TSK İç Hizmet Kanunu’nun 35. maddesine ilişkin olarak, CHP grubunun kanun teklifini en geç 30 Temmuz Cuma gününe kadar TBMM’ye sunacaklarını bildirdi.


  Yine mayın tuzağı: 10 asker yaralı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, askerî bir aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 6 asker yaralandı. Şırnak’ta da teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu 1 astsubay ile 3 er yaralandı.


  Şahin, yeni sayıştay üyelerini kabul etti

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve TBMM Genel Kurulunda geçen hafta seçilen 5 Sayıştay üyesini kabul etti. Şahin, Sayıştay üyeliğine seçilen 5 üyeyi tebrik etti.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.