01 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Nissan Juke’u görün

NİSSAN Otomotiv A.Ş. fuarla birlikte satışa sunulan ‘şehrin haylazı’ Juke, Yeni Micra, Yeni X-Trail ve 2011 yılının başında satışına başlamayı planladığı 3.0 V6 dizel Navara modellerini Nissan Motor Başkan Yardımcısı Gilles Normand tanıttı.

Fuarda, herkesin yakından tanıdığı, dünyada 160’dan fazla pazarda satışa sunulacak Micra’nın 4. nesili tamamen yenilenen tasarımı “Şehrin Anahtarı” olarak tanıtıldı. Diğer yandan, Nissan Juke ise, 1,5 lt. dizel düz vites, 1,6 lt. benzinli düz ve CVT Otomatik ve DIG-T 190 beygirlik düz ve 4x4 CVT otomatik seçenekleri ile satışa sunuldu.

Peugeot ‘Yeni 508’

Peugeot, kuruluşunun 200. yıldönümünü Autoshow 2010 Otomobil Fuarı’nda yeni marka kimliğini gözler önüne sererek İstanbul’da kutladı. Peugeot standında ikisi konsept biri ralli otomobili olmak üzere toplam 27 araç sergileniyor. Peugeot, Autoshow’da yeni büyük aile modeli 508’in uluslar arası prömiyerini yaptı. Peugeot markasının yeni tasarım ‘simgesi’ olan SR1 de Peugeot standında yerini alıyor. Peugeot, günümüzün çevre ve ulaşım sorunlarına da iOn ve 3008 HYbrid4 ile somut cevaplar sunuyor. BB1 gibi otomobilin sınırlarını genişleten elektrikli konsept araç da dikkat çekiyor.

01.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Başlıklar

  Autoshow’da görsel şölen

  Korando şimdi Türkiye’de

  Kia Magentis şov

  C-MAX gözde olacak

  Nissan Juke’u görün

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.