02 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Hakkını arayan işçi, Çalışma Müdürlüğü’ne gidiyor

İşçılerin 4857 Sayılı İş Kanunu’ndan kaynaklanan haklarının ihlal edilmesi durumunda başvurdukları Çalışma Müdürlüğü’ne yapılan müracaatların sayısı her geçen yıl artıyor.



Mutfak harcaması 104 lira arttı

Türk-İş tarafından her ay yapılan “Açlık ve Yoksulluk Sınırı’’ araştırmasının sonuçlarına göre, Ekim ayında açlık sınırı 860.18 lira oldu. Geçen yılın aynı ayına göre ‘’mutfak harcaması’’ yaklaşık 104 lira arttı.



İhracatta Cumhuriyet rekoru

Türkİye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) verilerine göre ekim ayında ihracatı geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 8,84 artışla 10 milyar 790 milyon dolara çıktı ve son 24 ayın rekorunu kırdı.



Karadeniz’e petrol için 4. şirket geliyor

Enerjı ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz’deki petrol arama çalışmaları konusunda dördüncü bir şirketin geleceğini belirterek, ‘’Görüşmeler başlıyor.



“Beyaz et, zararına satılıyor”

BeypİLİç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, beyaz et fiyatlarının zararına fiyatlara kadar düştüğünü söyledi.



İthal et geldi, pastırma ucuzladı

Et ithalatı sebebiyle ünlü Kayseri pastırma ve sucuğu ucuzladı.



Yağmur, pamukta kaliteyi düşürdü

Aydin’da, pamuk üretimin en çok gerçekleştiği Söke Ovası’nda son dönemlerde etkili olan yağmur, pamuğun erimesine, çiftçinin de sıkıntı yaşamasına sebep oldu.



Seat’tan iki yeni model

Seat, İstanbul Auto Show’da tüm ürün gamını sergileyor.



Audi, A7 için ekstra üretim alacak

İstanbul Auto Show’da Türkiye lansmanını gerçekleştirdiği A7 modelinin yanısıra, A1, A8 Long, RS5, S5 gibi ürün gamında yer alan modellerini sergileyen Audi, Fuar’ın ilk üç günü 107 adetlik bir satış gerçekleştirdi.



VW’de fuar hedefi bin 500 Passat

Yeni Passat modelinin Türkiye lansmanını İstanbul Auto Show’da satışta olan modelleri, Golf, Polo, Scirocco, Golf R, Scirocco R, Tiguan ve Touareg’in yanı sıra Türkiye lansmanı gerçekleştirilen Yeni Passat ile 2011 yılında pazara sunulacak Jetta modelini sergileyen VW Binek Araç, Fuar’da başarılı bir satış performansı hedefliyor.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.