02 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Nihayet 3 puan..


PORTO CİDDİYE ALMIYOR

UEFA Avrupa Ligi'nde 4 Kasım Perşembe günü oynanacak Porto-Beşiktaş maçıyla ilgili Portekiz basınında yapılan yorumlarda, Porto Teknik Direktörü Andre

NECİP İLK GOLÜNÜ SİVAS'A ATTI

BEŞİKTAŞ'IN genç futbolcusu Necip Uysal, siyah-beyazlı formayla ligdeki ilk golüne Sivasspor maçında ulaştı.


  6 maçta kalesinde 8 gol gördü

SİVASSPOR 2-1 yenen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 6. maçında da kalesinde gol gördü. Ligin 4. haftasında 4-0 galip geldiği Ankaragücü maçından bu yana oynadığı karşılaşmalarda kalesini gole kapayamayan siyah-beyazlılar, bu geleneği Sivasspor karşısında da sürdürdü.


  Cüneyt Çakır'a ikinci Şampiyonlar Ligi maçı

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, bu sezonki ikinci UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev alacak.


  MANCHESTER KARŞISINDA İLK GOL VE İLK PUAN HESABI

BURSASPOR, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki dördüncü maçta, bugün İngiltere'nin dünyaca ünlü Manchester United takımını konuk edecek. Bursa Atatürk Stadında saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Wolfang Stark yönetecek.


  Gökhan Gönül'ün sol üst adalesinde yırtık var

FENERBAHÇE, Süper Lig'in 11. haftasında 6 Kasım Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.


  Mehmet Ekici: Hiddink'e hayır diyemedim

ALMAN Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Nürnberg'de oynayan Mehmet Ekici, Türk Milli Futbol Takımı için karar vermesinin kendisi için zor olduğunu söyledi.


  Boksta birlik çağrısı:Tek yumruk olalım

İSTANBUL Boks İl Temsilcisi Mehmet Rıza Güleren, boks camiasının bölünmüş bir görüntü arzettiğini ve bu durumun kendisini üzdüğünü belirtti. Güleren, "Boksun içinde olan herkesin tek yumruk halinde spora hizmet etmesi lazım.


  Nadal ve Federer Abu Dabi'de karşılaşacak

TENİSTE dünya klasmanının 1 numaralı ismi İspanyol Rafael Nadal ve 2 numarası İsviçreli Roger Federer, Abu Dabi'deki Mubadala Dünya Tenis Şampiyonası'nda karşı karşıya gelecek.


  Ferguson esprisi: 55-0 Bursa kazanır

MANCHESTER United kafilesi, kulübün ulaşım sponsorluğunu üstlenen Türk Hava Yolları'na ait ''Kocaeli'' isimli Airbus 340 tipi uçakla Manchester Havaalanından TSİ 11.40'da Bursa'ya uçtu.


  Kayseri zirveye koşuyor

SÜPER Lig'de son haftalarda adından sık söz ettirmeye başlayan Kayserispor, son 4 haftada 4 galibiyet ile zirve yürüyüşünü sürdürdü.


  Vural: Hakemler insanı isyan ettirecek hatalar yapıyor

SÜPER Lig'de Kayserispor'a 21 yenilen Kasımpaşa'da, teknik direktör Yılmaz Vural, sonuca ulaşamamalarına karşın sergilenen oyundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.