28 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

ÇANAKKALE’DE ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

ÇANAKKALE Boğazı’nda etkili olan lodos dolayısıyla araba vapuru seferleri durduruldu. Şehir merkezinde uzun araç kuyrukları oluştu.


Marmara, lodos ve sağanak yağışa teslim

LODOS Marmara Denizi’nde ulaşımı olumsuz etkiledi. Boğazlardan geçmek üzere Marmara Denizi’nde seyreden 24 yerli ve yabancı bandıralı şilep ve tanker,

Soba zehirlenmesinin önüne nasıl geçilir?

ADIYAMAN Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turhan Koyuncu, alınacak basit tedbirlerle sobadan sızan karbonmonoksit gazından kaynaklana


  Konya çiçek gibi olacak

KONYA Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 750 bin lalenin dikimini gerçekleştireceği bildirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklulara başşehirlik yapmış bir şehir olan Konya’nın bugün de, birçok şehirden daha büyük metropol olduğunu söyledi.


  Erozyona yeterli tedbir alınmıyor

TEMA Vakfı Manavgat Şube Başkanı Şenay Malbora, ülke topraklarının yüzde 80’inin tehdit altında olduğunu söyledi.


  Terminal çığırtkanları tarih oluyor

BURSA Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çığırtkanların oluşturduğu olumsuz görüntüler ortadan kalkıyor.


  Sultansazlığı’nda kuş sayısı arttı

TÜRKİYE’NİN önemli kuş cennetlerinden birisi olan Sultansazlığı’na aktarılan can suyu, konaklayan kuş sayısını arttırdı.


  Bursa’da uyarı

ŞİDDETLİ lodosun etkili olduğu Bursa’da başta soba zehirlenmeleri olmak üzere çatı uçması ve tabelâ düşmelerine karşı vatandaşlar uyarıldı.


  Keşan’da sağanak yağış etkili oldu

EDİRNE’NİN Keşan ilçesinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi, cadde ve sokakları göle çevirdi. Önceki akşam saatlerinden itibaren hızını arttıran yağmur yağışı sonrası rögarlar taştı. Cadde ve sokaklar göle döndü.


  Ekili alanlar zarar gördü

TEKİRDAĞ’IN Malkara ilçesinde önceki akşam saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Edinilen bilgiye göre, Malkara’nın Hasköy, Şahinköy ve Kürtüllü Köyünde 5 bin dönümün üzerinde ekili alan zarar gördü.


  Vatandaşlara Ahi pilavı ikram edildi

KIRŞEHİR Belediyesi ve Kırşehir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Ahi pilavı ikramı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.