29 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Otomobilde yıl sonu kampanya rekabeti



Chrysler’in yükselme trendi sürüyor

2010 yılının üçüncü çeyreğine yönelik malî sonuçları açıklayan Chrysler Group LLC, bir önceki döneme oranlanla yüzde 5.2 oranında yükseliş sağlayarak, net gelirlerinin 11.018 milyon dolara yükseldiğini açıkladı.



Kendisi küçük, performansı büyük: RS 3 Sportback

Audi’den çarpıcı performans, kompakt ebat. Audi, dinamik RS serisine yeni bir model ekledi: RS 3 Sportback.



Yeni Fiat Fiorino Trekking yollarda

TOFAŞ'IN Bursa’daki fabrikasında üretilen ve hafif ticarî araç segmentinde yeni bir sayfa açarak 2 yılı aşkın bir sürede Türkiye’de 50 bine yakın müşterinin tercihi olmayı başarıp kısa bir süre önce yenilenen Fiat Fiorino’nun 95 HP’lik turbo dizel motora sahip “Trekking” versiyonu da satışa sunuldu.



Nissan Leaf’a “2010 İyi Tasarım Altın Ödülü”

NISSAN'IN elektrikli aracı LEAF, sıfır emisyon mobilitesinin benimsenmesini destekleme yönündeki bütüncül yaklaşımı ile, Japonya Endüstriyel Tasarım Teşvik Örgütü tarafından verilen “2010 İyi Tasarım Altın Ödülü”ne lâyık görüldü.



Çinli oto 2 yıldız alabildi

ÇİNLİ otomobil üreticisi Landwind’in bu yaz AB pazarına sunduğu çok amaçlı taşıt sınıfındaki CV9 modeli, Uluslararası Otomobil Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Euro NCAP güvenlik testinde 5 üzerinden 2 yıldız aldı.



Kia Sportage ve Venga’ya Euro NCap’ten 5 yıldız

KİA'NIN SUV modeli Sportage ve B MPV modeli Venga, Avrupa Otomotiv Endüstrisi’nin nabzını tutan değerlendirme kuruluşu Euro NCAP tarafından uygulanan çarpışma testlerinden 5 yıldız alarak, son derece önemli bir başarıya imza attılar.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.