Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Elektrik krizi kapıda

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, dışa bağımlı hale gelen enerji sektörü sebebiyle önümüzdeki aylarda Türkiye’yi ciddi bir enerji krizinin beklediğini savunarak, “Maalesef Türkiye’yi karanlık günler bekliyor. Jeneratör yılı hayırlı olsun” dedi.


Yüzde 20 daha ucuz gaz veriyoruz

‘’1. Türkiye Elektrik Piyasası Konferansı’’na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, EÜAŞ’ın aldığından yüzde 20 daha ucuza doğal gaz a

Paranın zirvesinde Merkez polemiği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Halkbank’ın merkezinin İstanbul’a taşınacağını hatırlatırken, ‘’Yakın gelecekte Ziraat Bankası’nın merkezi


  “Türkiye büyüdü, ücretler geriledi’’

KESK’e göre, 1980’den bu yana kamu emekçilerinin reel ücretleri Türkiye ekonomisi oranında büyüseydi, geçen yıl 700 YTL olan ortalama memur maaşı yaklaşık 2 bin YTL olacaktı.


  Isınma maliyeti yazdan arttı

Bu yıl Ağustos ayında erkenden ucuz kömür almak isteyenler, dolardaki artış ve kömüre yapılan zamlar sebebiyle, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 daha fazla ödeyecek.


  Çalık, Ceyhan’da rafineri kuracak

Çalık Enerji, Hindistan’ın en büyük devlet petrol şirketi olan Indian Oil Corporation Limited (IOCL) ile birlikte Ceyhan’da rafineri ve petrokimya kompleksi kurmak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) başvurdu.


  Nestle ve Erikli birleşiyor

Nestle Su, Erikli Su ile ortak bir şirket çatısı altında güçlerini birleştiriyor. Bu ortaklıkla Nestle Su’nun, pazarın zirve markasını devralarak, yüksek büyüme potansiyeline sahip Türkiye’de liderliğini güçlendireceği bildirildi.


  TMSF’den yüzde 50 indirim

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Fon’a devredilen bankalardan devraldığı bireysel kredilerden kaynaklanan alacakları için yüzde 50 indirim kampanyası başlattı.


  Off-shore mevduatları ödeniyor

İmar Bankası’nın kapatılmasından önceki bir ay içerisinde off-shore hesapların yurtiçi mevduata dönüştürülmesiyle açılan hesaplardaki paraların hak sahiplerine ödenmesine başlanıyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004