Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yar bana gerçek bir eğlence, medet!

Genç Yaklaşım bu ay, toplumda yaygın olan, şehevanî “eğlence” anlayışını sorgularken, “Helâl dairesi keyfe kâfidir, harama girmeye ihtiyaç yok” sözünün rehberliğinde, ruhumuza, kalbimize ve tüm duygularımıza hitap eden eğlenceyi tartışıyor.



Kapadokya’ya kültür san’at merkezi

Nevşehir Belediyesi tarafından yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nin hizmet sunmaya başlamasıyla birlikte Nevşehir’de özellikle kültürel çalışmalarda büyük bir yoğunluğun oluşturulacağı bildirildi.



Han kültürü İpekyolu Parkı ile canlanacak

Meram Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Selçuklu han kültürünü canlandıracak İpekyolu Parkı açılıyor. Başkan Tuzcuoğlu, açılışa tüm Konyalıları dâvet etti. Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu düzenlediği basın toplantısında tarihi İpekyolu Parkı hakkında bilgi verdi.



Gaziantep’e “Nokta”

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e davet edilen Abdullah Şahin yönetimindeki ‘Nokta tiyatrosu’ sergilediği 2 perdelik oyunla büyük ilgi gördü. Gazi Mahallesi 1. Oyuncakistan Kermes alanında yaklaşık bin 500 kişinin izlediği “Ekmek Arası Hayat” ve “Gençlik Çıkmazı” isimli oyun izleyicilerden tam not aldı.



Yıldızların altında film keyfi

Bahçelievler Belediyesi, “Yıldızların Altında Sinema Keyfi” adı altında bir faaliyet düzenliyor. Yaz akşamlarında yazlık sinema atmosferinde sinema keyfi yaşatacak faaliyet kapsamında, geçtiğimiz yıl vizyona giren “Babam ve Oğlum” ve “Hababam Sınıfı Üç Buçuk” isimli Türk filmleri ücretsiz olarak halka sunuluyor.



Her köye bir kütüphane

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’nde 10 öğretmenin girişimiyle kurulan ‘’Duyarlı Genç Gönüllüler Derneği’’nin başlattığı ‘’Her Köye Bir Kütüphane’’ kampanyasına ODTÜ’lü öğrenciler destek verdi.



Malatya’da şiir gecesi

Malatya Kültür Sanat Derneği (MAKSAD) tarafından, şiir gecesi düzenlendi. Valilik VİP Park’ta organize edilen şiir gecesine; Belediye Başkanı Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, MAKSAD Başkanı Yaşar Karaaslan ile çok sayıda davetli katıldı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004