Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Avrupa, Lübnan kararını bekletiyor

Avrupalıların barış gücünün etraflıca görev tanımı yapılıncaya kadar Lübnan’da görev alacak birlik gönderme konusunda kararlarını askıya aldıkları ve bu durumun en azından Çarşamba gününe kadar devam edeceği öğrenildi.


Bush’un busesi lânetli çıktı

ABD’de Cumhuriyetçi Başkan George W. Bush’a yakınlığıyla tanınan, Bush’un Kongredeki bir konuşmasından sonra öptüğü Demokrat Partili senatör Joe Liebe

Saddam savunma yapmayı reddetti

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin, 1988 yılında ülkenin kuzeyinde yaşayan Kürtlere karşı soykırım yapmak ve savaş suçları işlemekle yargılandığı da


  Rum bakan: 7 defa çözümü reddettik

Kıbrıs Rum yönetiminin eski Dışişleri Bakanı Nikos Rolandis, Kıbrıs Rum tarafının 1974’den bu yana 7 kez çözüm fırsatını reddettiğini itiraf etti.


  Bir HAMAS milletvekili daha tutuklandı

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria topraklarında iktidardaki Hamas partisinden bir milletvekilini daha tutukladı.


  Müslüman oldukları için uçaktan indirildiler

İspanya’nın Malaga şehrinden Manchester’a sefer yapacak olan bir uçaktan Kuzey Afrikalı ya da Asyalı gibi görünen iki yolcunun, diğer yolcuların baskısı sonucu, terörist oldukları şüphesiyle indirilmeleri Müslüman toplumda tepkiye sebep oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004