Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ağar: Başörtüsü yasağı savunulamaz

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, dünyada hiçbir Batı ülkesinin üniversitesinde başörtüsü yasağının olmadığını ifade ederek, “Bu yasağı savunamazsınız” dedi. Bu meseleyi Türk siyasenin istismar alanından çıkarmaya gayret ettiklerini söyleyen Ağar, “Hükümet bir adım attı, ‘Buradayız’ dedik, ‘Biz arkanızdayız’ dedik, yapamadılar, geri döndüler. Benim yapmam gereken varsa iktidar olduğumda ben çıkar yaparım” şeklinde konuştu.


Hani Hizbullah'ı silâhsızlandırma yoktu?

Dışişleri Bakanı Gül’ün Lübnan’a asker gönderme konusunda açıkladığı şartların başında gelen “Uluslararası gücün Hizbullah’ı silâhsızlandırma gibi bir

Ormanlar alev alev

Kuşadası Selçuk, Didim, Kaş, Manavgat, Düzce-Yığılca, Osmaniye, Eskişehir, Sakarya, Havran, Muğla’da çıkan orman yangınlarında yüzlerce hektarlık orma


  Ortadoğu’da bunalım radikalizmi körüklüyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Dış ilişkiler Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, ‘’Bütün gürültüye rağmen ve daha da artan medeniyetler çatışması tehlikesine karşı medeniyetlerin uyumunu sağlamaya kararlıyız’’ dedi.


  Köşk önünde ‘Zincirli’ eylem

Çankaya Caddesi ile Ziyaürrahman Caddesinin köşesine gelen “Halkevleri Öğrenci Kolektifi’’ üyeleri, üzerlerine “İşgale izin vermeyeceğiz’’ yazılı önlükler giyerek kendilerini Çankaya Köşkünün demir parmaklıklarına zincirlemek istediler.


  Özkök, Gül'e veda etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül’e veda ziyaretinde bulundu.


  Hayati Yazıcı: Milletle uzlaştık, başka kiminle uzlaşalım?

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 3 Kasım seçimlerinde milletle uzlaşma sağladıklarını belirterek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde uzlaşma çabası içinde olanlara “Başka kiminle uzlaşım?” şeklinde gönderme yaptı.


  Gül, bugün Suriye'de

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, bölgedeki duruma ilişkin temaslarda bulunmak üzere bugün Suriye’ye günübirlik bir ziyarette bulunacak.


  Aile hekimliği ağır aksak ilerliyor

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Aile Hekimliği uygulaması için pilot il olarak belirlenen Düzce ve Eskişehir’deki incelemelerinin sonuçlarını bir raporda topladı.


  Hac kayıtlarındaki uygulamalar hacı adaylarını üzüyor

Geçen yıl kayıt yapılırken yapılan düzensiz ve katı uygulamalar hacı adayı anne ile kızı, anne ile oğlunu birbirlerinden ayırıyor.


  Bolu’da ‘bit’ yağmuru

Uzun süredir tedirgin olduğumuz kene korkusu, şimdi de yerini halk arasında “güvercin biti” mi, ‘tavuk biti’ mi olduğu tam olarak bilinmeyen ‘üvez’ olarak bilinen küçük böceklerin tedirginliğine bıraktı.


  Tehdit eden ‘radyasyon’ değil, ‘Sigara’

Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki kanser vakalarına etkisini belirlemek amacıyla bilim adamları tarafından iki yıldır sürdürülen araştırma, kanser vak’alarının ‘sigara, ilaç kullanımı, medikal uygulamalar, kimyasal maddeler ve yüksek kalorili yiyecekler’ sebebiyle arttığını gösterdi.


  Zeki Saraçoğlu vefat etti

İSTANBUL- Ortadoğu Gazetesi’nin sahibi Zeki Saraçoğlu, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakk’ın rahmetine kavuştu.


  Kudatgobilik: İşsizlerimizi eğitelim

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Kudatgobilik, İşsizlik Sigortası Fonu’nda biriken önemli miktardaki kaynağın, işsizlerin eğitimine harcanması ve prim oranlarının azaltılması gerektiğini ifade etti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004