Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Avrupa’dan İsrail’e tavır

Bazı Avrupa ülkelerinin, İsrail’e askerî teçhizat taşıdığı için İsrail havayolu şirketi El Al uçaklarının inişine izin vermediği bildirildi. İsrail radyosunun bir havayolu şirketi yetkilisine dayanarak verdiği haberde, İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya ve Portekiz’in bu kısıtlamayı uyguladığı belirtildi. Kısıtlamaların, silâh taşıyan uçakların, bu ülkelerde yakıt ikmali yapamayacağından yükünü azaltması anlamına geldiği ifade edildi.


Mısır da asker göndermiyor

Mısır Dışişleri Bakanı Ahmed Ebul Geyt, ilk kez bir Arap ülkesi olan Katar’ın Lübnan’daki BM gücüne katılma kararına rağmen, ülkesinin Lübnan’a asker

Filistin’de yeni hükümet

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, partiler arasındaki görüşmelerin sonuca oluşmasının an meselesi olduğunu ve yeni bir koalisyonun oluşturulması için


  Nasrallah ilk kez konuştu

Lübnan’da haftalardır yer altında yaşayan Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, kendisiyle mülâkat yapan gazetecilere, nerede olduğunu kendisinin bile bilmediğini söyledi.


  Annan: İran tecrit edilmemeli

BM Genel Sekreteri Kofi Annan, İran’ın uluslar arası alanda tecrit edilmemesini istedi. Annan, İspanya’da yayımlanan El Pais gazetesinde yer alan demecinde, “İranlılar, nükleer programları hakkında dünyanın endişelerini giderecek bir yol bulmalı. Uluslar arası topluluk İran’ı tecrit etmemeli, İran’a güvenmeli’’ dedi.


  Putin G. Afrika turunda

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2 günlük tarihî Güney Afrika ziyaretine başladı.


  Castro: İyileşiyorum

Küba lideri Fidel Castro, ameliyatından sonra en kritik aşamasını atlattığını bildirdi.


  Irak’ta Ohal uzatıldı

Irak parlamentosu, kuzey Irak haricinde ülke genelinde olağanüstü hali 30 gün süreyle uzattı.


  Kur’ân’a saygı

Sevilla’nın Malili yıldızı Frederic Kanoute, kumar oynamanın ve oynatmanın Kur’ân-ı Kerim’e göre günah olduğunu söyledi ve bahis reklâmı ile sahaya çıkmak istemediğini belirtti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004