Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex: 3 yıl daha kalırım

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, ''Başkan Aziz Yıldırım isterse, 101, 102, 103. yılında da Fenerbahçe'de forma giyerim'' dedi. Alex, FBTV'ye yaptığı açıklamada, duran toplardan gelen başarısının sahada topun sibobuna vurarak geldiğini belirterek, ''Yıllardır benim uğurum bu. Duran toplarda sahada çamurlu havalar hariç diğer günlerde topun sibobunu çok çabuk bularak atış gerçekleştiriyorum. Bu benim çocukluktan beri uğurum'' dedi.


Gerets'le devam kararı

Galatasaray Kulübü, bugünkü bazı gazetelerde iddia edildiği gibi, eski teknik direktörleri Graham Souness ya da Mircea Lucescu'nun, takımın başına get

10 YTL'ye derbi

Galatasaray ile Beşiktaş takımları arasında Pazar günü yapılacak derbi maçının biletleri satışa çıkarıldı. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.45'te başlay


  Başbakan'a Olimpiyat Stadı soruldu

DYP Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan, Olimpiyat Stadında oynanan Galatasaray-Bordeaux Şampiyonlar Ligi maçında yaşanan ulaşım sorununu TBMM gündemine getirdi.


  Nihat'lı Villarreal gol atmayı unuttu

İspanya'nın Villarreal takımında oynayan Türk futbolcu Nihat Kahveci, düzenlediği basın toplantısında ''Villarreal olarak daha iyi olmak zorundayız'' dedi.


  Real Madrid'de Lyon şoku

Real Madrid'in İtalyan savunma oyuncusu Fabio Cannavaro, Olympique Lyon karşısındaki 2-0'lık yenilginin nedenini, takımının form düşüklüğüne bağlayarak, ''Çok kötü oynadık, özelikle birinci yarıda Lyon bizden çok daha hızlıydı.


  GSGM eski Genel Müdür Yardımcısı vefat etti

Eski Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılarından Atilla Kağankaya hayatını kaybetti.


  Güreş artık özerk oldu

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı federasyonlardan Güreş Federasyonu da özerk oldu.


  Karadeniz Maratonu yarın start alıyor

Karadeniz'e kıyısı olan 7 ülke master atletlerinin katılımıyla Karadeniz çevresinde koşulacak Karadaniz Süper Maratonu'nun startı, 16 Eylül Cumartesi günü İstanbul'dan verilecek.


  Hakan Şükür: Evet hastaydım

Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bordeaux karşılaşmasında kadroda yer almamasının fazla speküle edildiğini belirterek, hastalığı nedeniyle oyanayamadığını söyledi.


  Millî atlet Aslan şantiyede çalışıyor

Türkiye'yi 1994'den bu yana uluslararası maratonlarda temsil eden Binali Aslan, Kocaeli'nin Körfez ilçesi belediyesine ait asfalt şantiyesinde kürekçi olarak çalışıyor.


  Esenler Belediyesinden amatörlere destek

Esenler Belediyesi ilçede faaliyette bulunan amatör kulüplere spor malzemesi yardımı yaptı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004