Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

AB’nin kültür projesine dâvet

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Mustafa İsen, Türkiye’deki tüm kurum ve kuruluşları, AB’nin ‘’Kültür 2000 ve Kültür 2007’’ projesine katılmaya davet ederek, ‘’Bu ilgi ne kadar yoğun olursa, o kadar bu programlardan istifade etme şansımız mümkün olacaktır’’ dedi.



Tuluyhan Uğurlu, G. Antep Kalesinde konser verecek

Gaziantep Kalesi, ilk defa bir piyano resitaline ev sahipliği yapacak. 15-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 1.Uluslararası Altın Fıstık Kültür ve Sanat Festivali’nde, dünyaca ünlü piyanocu ve besteci Tuluyhan Uğurlu Gaziantep Kalesi’nde bir konser verecek.



Mozart vapurda

İDO, dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük müzisyenlerinden Wolfgang Amadeus Mozart’ı doğumunun 250. yılında ünlü besteleriyle Aykut Barka vapurunda ağırlayacak.



Zeugma’da sanal gezi

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Zeugma Antik Kenti’nin renkli ve üç boyutlu görüntüleri bilgisayar ortamına aktarılıyor. Zeugma Kazı Başkanı Doç. Dr. Kutalmış Görkay, bir mühendislik firmasına çektirdikleri renkli ve 3 boyutlu görüntüleri, röleve ve restorasyon başta olmak üzere Zeugma ile ilgili çok farklı çalışmalarda kullanmayı düşündüklerini söyledi.



İstanbul ve sis...

Her şeyi kapladı bu sis İstanbul artık görünmez oldu Kuşların sadece sesleri duyulur Kendileri, sanki gitti de uzağa kondu Sırlarla dolu bu sis Her şeyi saklıyor bu sis Kendisi gelipte açığa kondu



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004