Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Türkiye, Tunus olmayacak

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, “Türkiye’nin Tunus’a dönüştürüleceği umudunu kimse taşımamalıdır” dedi. Tunus Hükümeti tarafından alınan bir karar gereği başörtüsünün sokaklarda bile yasaklanma gayretlerine tepki gösteren Başoğlu, “AİHM’i ve özellikle Tunus’u başörtüsüne karşı giriştiği saldırıdan dolayı protesto ediyorum” dedi.


Sarsılmaz bağlarımız var

Çok sayıda vakıf ve derneği bünyesinde toplayan Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı Necmi Sadıkoğlu, beraberindeki heyetle birlikte gittiği Diya

Ağar geri adım atmasın

Van Barosu Başkanı Av. Ayhan Çabuk, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın sözlerini terör sorununun çözümü için olumlu bulduğunu, bu sözleri eleştirmekten


  Lübnan’a gidecek askerler yola çıkıyor

Lübnan’daki Birleşmiş Milletler Barış Gücü (UNIFIL) harekatına katılacak Türk birlik ve unsurları, bugün Mersin’den törenle uğurlanacak.


  Ferşadoğlu ve Döküler beraat etti

Bakırköy 2. Asliye Ceza Mahkemesinin 2005/1050 E. sayılı dâvâ dosyasıyla, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlaması ile, yazarımız Ali Ferşadoğlu ve Yazıişleri eski Müdürümüz Mustafa Döküler hakkında açılan dâvâ beraatle neticelendi.


  Yetimlerin yüzü güldü

Ümraniye Belediyesi, yaklaşmakta olan Ramazan bayramı öncesi kıyafet yardımı yaparak, 2 binden fazla yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuğun yüzünü güldürdü.


  Öğrencilerden örnek davranış

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu sosyal dayanışma topluluğu, Ankara’nın çeşitli semtlerinde bulunan yardıma muhtaç ailelere, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) ile çeşitli kuruluşların desteğiyle oluşturulan yardım paketlerini dağıttı.


  50 hakime, ifade özgürlüğü dersi

TÜSİAD ve Bahçeşehir Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen, AB destekli bir proje ile AİHM”nin hukukçuları tarafından, Türkiye genelinden seçilecek 50 hakimin, ifade özgürlüğü konusunda eğitileceği açıklandı.


  Zekat sosyal yaraları sardı

Diyarbakır Müftüsü Ali Maraşlıgil, Kadir Gecesi öncesi yayınladığı mesajda Ramazan ayında toplumun sosyal yaralarının sarıldığını söyledi.


  Onların gidecekleri okulları yok

İsrail’in 33 gün boyunca bombaladığı Lübnan’da okullar da bombalardan nasibini aldı. Uçak ve tanklarla nokta atışı yaptığı bilinen İsrail’in; okulları ve binaları vurmasının arkasında halkı yılgınlığa sürüklemek olduğu açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004