Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas lider sever

Bu sezon sahasında ilk puanını Sivas'a lider gelen Fenerbahçe'den alan Yiğidolar 4 Eylül Stadındaki ilk galibiyetini de yenilgisiz lider Vestel Manisa'dan aldı. Böylece puan cetvelinin ilk beş sırasındaki takımlardan Manisa, Fenerbahçe ve Kayseri ile yaptığı maçlardan puan almayı başarmış oldu.

Sivas'ı, Vestel önünde farklı bir oyun anlayışı ile izledik.Hakkı ve Servet uyumlu defansı, Gürhan ve Wooter'in kanat atakları ile forvette Balili- Anderson ikilisinin gayreti adı şampiyonlukla anılan Vestel Manisa'nın mağlubiyetini hazırladı.

İlk yarıyı önde kapatan misafir takımın teknik direktörü Ersun Yanal, ikinci yarıda kanat hücumlarına ağırlık veren Karol Pecze'ye cevap veremedi ve 9 haftada 6 gol yiyen takımının 15 dakikada 3 gol yemesine engel olamadı.

Hakkı'nın büyük jestiyle takım kaptanı olan ve maçtan önce kendisine hemşehrilik beratı verilen Servet Çetin için ayrı bir paragraf açmak gerekir. Bir futbolcu bir takım için bu kadar mı önemli olur? Bir adam bir oyun tarzını bu kadarmı değiştirir?Bir sporcu takımına küsmeye yüz tutmuş taraftarı bu kadar mı coşturur? Bu soruların cevabı Sivas'tan milli takıma giden ilk oyuncu olan Servet ise evet..

Vestel Manisa ilk yenilgisini almasına rağmen, maçın ilk yarısında gerçekten lider gibi oynadı. İkinci yarıda da iyi pozisyonlar buldu.Geçen hafta son saniye golü ile kazanmıştı ama bu sefer olmadı. Şampiyonluk kolay iş değil. Zira her maça kazanmak için çıkacaksın. Her yerde taraftar ve medya desteğin olacak. Son zamanlarda 4 büyük kulübün gidişatına bakıp Manisa şampiyon olabilir mi soruları sıkça soruluyor. Ancak bence bu sorunun cevabı zor, hatta hayır olur.

NOT: Tüm okuyucularımın mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim

Nidai PAKSOY

22.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Efsane veda ediyor

  Trabzon ağır yara aldı

  F.Bahçe-Kayseri

  Ç. Rize-Beşiktaş

  Sivas, Vestel'e ilk yenilgiyi tattırdı

  Platini, UEFA'nın patronluğuna aday

  Roberto Carlos Aralık'ta serbest

  Sivas lider sever


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004