Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bayramda tatlılara mesafeli durun

Uzmanlar uyarıyor. Her bayram ziyaretinde gidilen yerde ikram edilen tatlı tüketilirse bu süreç boyunda kilo alınabilinecek kadar fazladan enerjiyi tatlılardan alabiliriz.


Ağar: Sorunlar seçimle aşılır

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunların aşılması için seçime gidilmesinin zorunlu olduğunu söyledi. Ağar, “Bugünkü

301 patlamaya hazır bomba gibi

Türkiye’nin AB Daimi Temsilcisi Volkan Bozkır, 301. madde ve limanlar konusunun patlamaya hazır iki bomba olduğunu söyledi. Türkiye’nin “yapılamaz” de


  Emniyet’in patronu FBI Başkanı ile görüştü

ABD’yi ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner, başkent Washington’da, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı Robert Mueller ve Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi (DEA) Başkanı Karen Tandy ile görüştü.


  Ziyaretçi bekliyorlar

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yurtlarında kalan çocuklar, huzurevlerindeki yaşlılar ve hastahanelerdeki kimsesiz hastalar bayramı buruk karşılıyor. Kimsesizler, bayram şekerinin lezzetini paylaşmak için onları ziyaret edecek aileleri bekliyorlar. Gönüllü koruyucu aile uygulamasıyla yurtta barınan çocuklar, bayramı sıcak aile ortamında geçirebiliyor.


  Moskova’da başörtüsüne ilgi

Rusya’nın başşehri Moskova’nın Müslümanlar için giysi satan ilk ve tek mağazası olan ‘Cemile’, çarşaf ve başörtüsü talebini karşılamakta zorluk çekiyor.


   2 günde 36 deprem

Türkiye genelinde son iki gün içinde 36 ayrı deprem kaydedildi. Balıkesir’de meydana gelen 5.2 şiddetindeki deprem dışında Bandırma’da 3.4 ve Erzurum Aşkale’de de 3.8 büyüklüğünde depremler kaydedildi.


  Deniz Fenerinden öğrencilere bayramlık

Deniz Feneri maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Deniz Feneri İzmir Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen proje ile 3 lise ve 25 ilköğretim okulundan toplam 2 bin öğrenciye giysi yardımı yapılıyor.


  Cezaevindeki çocuklara eğitim

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün çocukların bulunduğu bütün ceza ve infaz kurumlarındaki eğitim-öğretim çalışmaları çerçevesinde isteyen çocuklara haftada en az iki saat din ve ahlak bilgisi dersi verilecek.


  Siyasî liderlerden bayram mesajları

Yayınladıkları mesajlarda halkın Ramazan Bayramını kutlayan siyasi liderler bir birinden ilginç bayram mesajı verdiler.


  Tatil değil, beraberlik günü

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, ‘’bayramların, her yıl gelip geçen sıradan tatil günü değil, insani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleri’’ olduğunu belirtti.


  Doğalgazda kamu tekeli kırılmalı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yusuf Günay, ucuz doğal gaz için kamu tekelinin kırılması, özel sektörden kim nereden Türkiye’ye en ucuza doğal gazı getirecekse onun önünün açılması gerektiğini bildirdi.


  Afganistan’daki Türk askerinden örnek tavır

Afganistan‘daki Türk Komutan Kurmay Albay Haydar Ateş, Afganistan’da yerel halkın değerlerine, kültürüne saygılı olduklarını ifade ederek, “Bizim Türk askerimiz burada gezerken çelik başlığını giymez, ona güven vermesi gerekiyor. Silâhını kimseye doğrultmaz, silâhı yeri gösterir” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004