Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Siyasî liderlerden bayram mesajları

Yayınladıkları mesajlarda halkın Ramazan Bayramını kutlayan siyasi liderler bir birinden ilginç bayram mesajı verdiler.

İşte siyasi liderlerin bayram mesajlarından derlediklerimiz:

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer şunları kaydetti: “Manevi yönden büyük değeri olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelinmeli, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi anımsanarak, gereksinim içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır. Dinimiz güzel ahlakı, doğruluğu, iyilik yapmayı, kötülüklerden uzaklaşmayı, dolayısıyla iyi insan olmayı öğütlemiştir. Bireyleri kaynaştıran, kitleleri bütünleştiren, üzüntüde ve kıvançta birleştiren bayramlar, bu değerlerin toplumsal yaşamda egemen kılınması için fırsat olarak değerlendirilmelidir.’’

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bayramların, sevinç, yardımlaşma, huzur, mutluluk, birlik, dayanışma ve kardeşçe kucaklaşma olduğunu ifade etti.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, ‘’Ramazan Bayramı’nın yeni bir şevkle, inançla ve dinamizmle umutları tazelemeyi, kalpleri iyimserlikle donatarak geleceğe ümitle bakmayı sağlayacağını’’ söyledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, toplumun en büyük ihtiyacının barış, kardeşlik ve dayanışmanın artması olduğunu belirterek, bu sağlandığı takdirde çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığını kaydetti.

ARINÇ VE ERDOĞANDAN İSTİKRAR VURGUSU

TBMM Başkanı Bülent Arınç, ‘’ülkedeki istikrarı, huzuru bozmak isteyenlere, anlamsız gerilimler üretme çabası içinde olanlara karşı herkesin sağduyulu olması gerektiğini’’ kaydetti. Arınç, Ramazan ayında dayanışmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığını belirterek, Ramazanda zirveye çıkan yardım ve dayanışma tablosunun sürekli olmasını istedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, da mesajında vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin bugün artık parlak bir geleceğin eşiğinde olduğunu, muasır medeniyetler seviyesinin ötesine geçme hedefine doğru kararlı adımlarla ilerlediğini bildirdi. Erdoğan, ‘’Bu yolda ilerlerken ihtiyacımız olan en önemli unsur, toplumsal yapımızı zayıf düşürecek yapay gerilim ve tartışmalardan uzak durmak, ekonomik ve siyasi istikrar gibi, sosyal istikrarımızı da korumaktır’’ dedi.

İSLAM DÜNYASININ ACILARI

BİZİ ÜZMEYE DEVAM EDİYOR

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar yayınladığı bayram mesajında, şunları kaydetti: “Ramazan ayı boyunca milletimizin şevk ile yardım etmeye koşması bizi millet yapan bağların ne kadar güçlü ve derin olduğuna dair inancımızı desteklemiştir. Bizim gönlümüzden geçen, herkesin yardım etmeye koşarken ülke içinde bu yardımlara ihtiyaç duyacak hiç kimsenin kalmadığı bir adalet toplumu oluşturmak, sefalet şartlarıyla boğuşan İslam dünyasına ve tüm insanlara milletçe daha fazla yardım edebilmektir. Öte yandan hala İslâm dünyasında büyük acıların yaşanıyor oluşu, Lübnan’da, Filistin’de, Irak’ta Müslümanların zor şartlara tahammül etmek durumunda kalmaları bizi üzmeye devam etmiştir. Bu çerçevede aziz milletimizin, tüm İslâm dünyasının mübarek Ramazan bayramını tebrik eder, Ramazan ayının ve bu güzel bayramımızın, rahmet ve bereketiyle dünyamızın hep üzerinde olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.”

/ ANKARA

23.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ağar: Sorunlar seçimle aşılır

  Ziyaretçi bekliyorlar

  Tatil değil, beraberlik günü

  301 patlamaya hazır bomba gibi

  Siyasî liderlerden bayram mesajları

  Siirt'te üst düzey PKK'lı teslim oldu

  Moskova’da başörtüsüne ilgi

  2 günde 36 deprem

  Deniz Fenerinden öğrencilere bayramlık

  Cezaevindeki çocuklara eğitim

  Doğalgazda kamu tekeli kırılmalı

  Afganistan’daki Türk askerinden örnek tavır

  Bayramda tatlılara mesafeli durun

  Emniyet’in patronu FBI Başkanı ile görüştü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004