Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerjide kayıp ve kaçağın faturası ağır oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, 2005 yılında kayıp ve kaçak bedelinin 1 milyar 735 milyon 535 bin 181 YTL (1 katrilyon 735 trilyon 535 milyar 181 milyon lira) olduğunu bildirdi.


Hisarcıklıoğlu: Başımızın dik durması için güçlü ekonomi lâzım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, boynu bükük durmamak için ekonominin güçlü olması gerektiğini s

Esnaf kepenk indiriyor

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, esnaflığı bırakanların gerçek sayısının 2005’te 84 bin 600, 2006 Ağustos sonuna kadar ise 80 bin 190 olduğunu bil


  KİT’ler kan kaybediyor

Bir dönem ekonomide büyük faaliyetleri olan kamu iktisadi teşekkülleri (KİT), devletin belirli alanlarda ekonomiden çekilmesi anlayışıyla yapılan özelleştirmelerin de etkisiyle, gittikçe kan kaybediyor.


  Türkiye-Suriye ticarî ilişkileri iyi yolda

Türkiye ve Suriye arasında ticari işbirliğini artırmak amacıyla yürütülen “Bölgeler Arası İşbirliği Programı’’, proje koordinasyon birimlerinin kurulmasıyla birlikte uygulamaya başlayacak.


  Dünya hububat stokları eriyor

Uluslararası Hububat Konseyi’nin (IGC) Ekim raporunda 2006-2007 dünya hububat üretim tahmini, geçen yıldan 42 milyon ton düşük, 1 milyar 557 milyon ton olarak açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004