Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Babacan’dan Avrupa turu

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Belçika, Fransa, Lüksemburg, İsveç ve Danimarka’yı kapsayacak beş günlük Avrupa Birliği (AB) turuna çıktı.

Babacan, Avrupa başşehirlerinde, Türkiye ekonomisi ve AB reformları konusunda, hükümet yetkililerine, siyasî partilerin yöneticilerine ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine bilgi verecek. Alınan bilgiye göre, Brüksel’de yarın sabah, Belçika Başbakanı diplomasi danışmanı ile bir araya gelecek olan Babacan, Brüksel’de German Marshall Fund tarafından düzenlenecek Türkiye’nin AB ve ABD ile ilişkileri konulu panele, aynı gün Paris’e geçerek, burada Avrupa Konseyi Kalkınma Bankasının bir paneline katılacak. Babacan’ın, 14 Kasım Salı günü Lüksemburg’da, hükümet yetkilileri, parlamenterler ve iş adamları ile bir araya geleceği ifade ediliyor.

14 Kasım gecesi Lüksemburg’dan ayrılarak İsveç’in başşehri Stockholm’e geçecek olan Babacan’ın, burada, İsveç Başbakanı Frederik Reinfeldt, AB Bakanı Cecilia Malmström, Maliye Bakanı Anders Borg ve İsveç Ana Muhalefet Sosyal Demokrat Parti Lideri Goran Persson ile görüşmesi bekleniyor. Çarşamba gecesi Stockholm’den Danimarka’nın başşehri Kopenhag’a geçecek olan Babacan’ın, perşembe günü Kopenhag’da, Danimarka Dışişleri Bakanı, Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı, Parlamento AB Komisyonu Başkanı, Dışişleri Komisyonu Başkanı, Ana Muhalefet Partisi Lideri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle görüşeceği belirtiliyor. Babacan, 16 Kasım Perşembe akşamı, Kopenhag’dan ayrılarak Türkiye’ye dönecek.

/ ANKARA

12.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tek günlük kongreye itiraz

  6 gün sonra defnedildi

  7 yıldır prefabrikteler

  Türkiye sınıfta kaldı

  İnsan hakları ertelenemez

  Bu kadar pervasızlık olmaz

  Özeleştiriye ihtiyaç var

  Babacan’dan Avrupa turu

  Şehit polis gözyaşlarıyla uğurlandı

  1 saatte Alman vatandaşlığı

  İstanbul’da su kesintisi

  Okul öncesi eğitim yetersiz

  İnsan Hakları Eğitimi Ulusal Komitesi oluşturuldu

  İnternet, şiddet yayıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004