Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SONG: LİGİNİZ ÇOK ZOR

G.Saray'ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song taraftarların sorularını cevaplandırdı. Türkiye'de oynanan futbolun Avrupa seviyesinde olduğunu belirten Song, "Süper Ligde çok güçlü bir mücadele var ve bu her sene bir defa daha görülüyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Rigobert Song, Turkcell Süper Lig'de mücadelenin oldukça zorlu olduğunu söyledi. Rigobert Song, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde ''Cola Turka ile Soru Cevap'' adıyla gerçekleştirilen bölümde, taraftarların yönelttiği soruları cevapladı. Türk futbolunun seviyesiyle ilgili bir soru üzerine, Turkcell Süper Lig'deki mücadeleye dikkati çeken Song, ''Son derece güçlü bir mücadele var ve bu her sene bir kez daha kanıtlanıyor. Ayrıca Türkiye'de futbol her lig ve düzeyde son derece teknik, hızlı ve sert oynanıyor. Ben Türk futbolunun düzeyinin Avrupa'dakinden düşük olmadığını düşünenlerdenim'' dedi.

TARAFTARI

SEVİYORUM

Galatasaray taraftarının kendisine etkisinin nasıl olduğu konusundaki soru için de Kamerunlu futbolcu, ''Tribünlerden gelen pozitif elektrik sahadaki herkesi olduğu kadar beni de etkiliyor. Galatasaray'ın takımına tutkuyla bağlı, ateşli taraftarı, geldiğim ilk günden beri ne saha içinde ne de dışında beni hiç yalnız bırakmadı. Taraftarımızın bizim onlardan gelen güce ihtiyacımız olduğunu hiç unutmaması, sahadaki takımı 90 dakika boyunca dinamik bir şekilde desteklemesi ve gerektiği zaman takımımızı ateşlemeyi bilmesi gerek'' diye konuştu.

UNUTAMADIĞI 3 MAÇ

Rigobert Song, futbol hayatındaki unutamadığı maçların sorulması üzerine, 3 karşılaşmayı hep aklında tuttuğunu kaydetti. Song, unutamadığı karşılaşmalara örnek olarak, ''İlk anda aklıma gelen iki maç var, Galatasaray formasıyla yaşadığım. İlki Olimpiyat Stadı'nda, muhteşem seyirci desteği önünde Fenerbahçe'yi 5-1 yendiğimiz 2005 Türkiye Kupası finali, ikincisi ise 2005-2006 sezonunda Kayserispor'a karşı galip geldiğimiz ve şampiyon olduğumuz maç. Benim için çok önemli bir karşılaşma daha var. 1996-97 sezonunda Metz formasıyla Marsilya'ya karşı oynadığımız maçta benim attığım son golle 3-2 galip geldiğimiz maç'' ifadelerini kullandı.

TÜRKÇEM ÇAT-PAT

Galatasaray'da takım arkadaşlarıyla hangi dilde anlaştığı sorusuna ise tecrübeli oyuncu, ''Türkçemi hala istediğim düzeyde ilerletemedim. Hala rahat konuşamıyorum. Küçük kızlarım bizden daha iyi konuşuyorlar. Takım arkadaşlarımla İngilizce, Fransızca ve İtalyanca konuşuyoruz. Bazen de hepsini birbirine karıştırıp anlaşıyoruz'' cevabını verdi.

12.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SONG: LİGİNİZ ÇOK ZOR

  G.Saray, Sakaryaspor önünde 3 puan arıyor

  Alkışlar genç Serkan'a

  Millîlerin İtalya mesaisi bugün İstanbul'da başlıyor

  Sam galip geldi, ünvanını korudu

  Filede Polonya'yı kolay geçtik: 3-0

  ZİCO: Yenemedik, ama hâlâ lideriz

  Denizli 1 puana sevindi

  Süper Mehmet


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004