Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Ders çıkarmalıyız

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Tugay’ın Gürcistan karşısında iyi oynadığını ilk defa (A) Milli olan Aydın’ın da sırıtmadığını söyledi. Sakat futbolcuların iyileşmesi ile milli takımın normal düzenine döneceğini kaydeden Terim, ‘’Oyunun genelinde çok da iyi oynamadık. Türkiye grubunda liderdir, lider olmaya devam edecektir. Hazırlık maçlarından da dersler çıkarmak lazım’’ dedi.

GÖRÜNTÜLER FIFA’YA GİDECEK

Gürcistan’a 1-0 yenildikleri maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında buraya dostluk maçına geldiklerini sandığını vurgulayarak, ‘’Ben bildiğiniz gibi zaman zaman tepki gösteriyorum. Bu gösterdiğim tepkinin haklı olduğunu ve bir türlü kendimi ifade edemiyorum. Ne oyuncularıma, ne kamuoyuna, ne de basın mensuplarına hakemle ilgili bir söz söylemedim. Ancak biz futbol federasyonunun sahada lehte ve aleyhte tüm görüntüleri çeken kamerasındaki görüntüleri UEFA ve FIFA’da kullanacağız’’ dedi.

DOSTLUĞA YAKIŞMADI

Oyuncularının maçta gösterdikleri sabırları için tebrik ettiğini ifade eden Terim, şöyle devam etti: ‘’Oyuncularımıza en ufak bir ceza Yunanistan maçına yansır diye tembih ettik. Biz iddialı bir takımız, dostluk maçında fire veremeyiz. Ancak bizlerin insan olduğunu unutan bazıları zaman zaman bu konuda bizi eleştiriyorlar. Ancak bugün ne yapalım? Hepsini bir tarafa topladık. Özellikle hakemlerin odasına girip üçünü de tebrik ettim. Hakkımızı meşru zeminlerde arayacağız. Neden tebrik ettim? Duydum ki FIFA hakemiymiş. Başkasınında canını yakmasın, hakkını yemesin. Bu konuda federasyon üyelerine de söyledim. Bu her halde gidecektir. Tekmeler, küfürler hoş değil. Dostluk maçının karşılığı bu olmamalı. Bizim ülkemiz şunu bilmeli ki, her konuda bir şey olduğu zaman bizler haksız çıkıyoruz. Haklı çıkmak için sakin kalmadık, tam tersi Yunanistan maçını düşündüğümüz için sakin kaldık.’’

09.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Ders çıkarmalıyız

  Erzik’in yeni görevi bugün belli olacak

  Akyel: Suçlu ben değilim

  Zafer Biryol: İlk golüm Fener’e

  Denizli çıkış arıyor

  Sivas 3’te 3 peşinde

  Kayak sporuna canlılık geldi

  Hidayet’li Magic kayıp

  En zengin kulüp R. Madrid

  İtalya’da maçlar başlıyor

  20'nci haftanın hakemleri açıklandı

  Turacı: Alkmaar’ı yenecek güçteyiz


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004