Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tofaş sektörde bir ilke daha imza atıyor

İnsan Kaynakları alanında yaptığı uygulamalara her geçen gün yenisini ekleyen Tofaş, şirket performansının çalışanlar aracılığıyla artmasına katkıda bulunan uluslar arası insan kaynakları standardı "Investors in People" sertifikasını almaya hazırlanıyor.

Türk Otomotiv Sektörü'nün olduğu kadar, Türkiye ekonomisinin de lokomotif kuruluşlarından biri olma özelliğini koruyan Tofaş, sektörde bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Çalışanlara yapılan yatırımın etkinliğini artırmayı ve bu yatırımı şirket ihtiyaçlarıyla paralel kılmayı hedefleyen Investors in People sertifikasını almaya hazırlanan Tofaş, Türkiye'de bu sertifikayı alan ilk otomotiv şirketi olacak.

Tofaş'ın Investors In People Taahhüt Sertifikası alması sebebiyle düzenlenen törende bir konuşma yapan Tofaş CEO'su Ali Pandır, Türkiye'de bu sertifikayı alan ilk otomotiv şirketi olmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu söyledi. Pandır, "Bu sertifikayı almak 39 yıllık üretim sürecimiz içindeki en önemli olaylardan biri. Bugün bizler ve çalışanlarımız için tarihî bir gün. Tofaş, kurulduğu günden bugüne insana yatırım alanında gösterdiği titiz çalışmalar neticesinde elde ettiği bu sertifika ile yine sektörde bir ilke imza atacak. Ayrıca büyük bir değişim ve atılım içinde olan Tofaş'da çalışanların motivasyonu ve gelişimi her zamankinden çok daha önemli hale geldi. Yeni yatırımlar ile her geçen gün biraz daha büyüyen Tofaş ailesi bunu fazlasıyla hak ediyor" dedi.

Dünyanın tek insan kaynakları kalite standardı olan Investors in People, dört ilke, 10 gösterge ve 39 kriter temelinde yapılan değerlendirmeler sonucunda veriliyor. Bu standartların Tofaş bünyesine entegre edilmesi için 2005 yılından beri süren çalışmaların ardından gelinen noktayı ise Tofaş İnsan Kaynakları Direktörü Burhan Çakır şöyle özetledi: "2005 yılında bu standart ile tanıştık ve incelemeye başladık. 2005 yılı sonlarına doğru TOFAŞ'ın yeni vizyonu ortaya çıkınca bu standardın vizyonumuzla ve insana yatırım felsefemizle çok örtüştüğünü gördük. Bu standart zaten güçlü olduğumuz insana yatırım faaliyetlerimizi taçlandırarak bizi rakiplerimiz karşısında bir adım daha öne çıkaracaktır.

05.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tofaş sektörde bir ilke daha imza atıyor

  Peugeot ve hafif ticarî araç

  Ford Otosan’dan yönetici ihracatı

  KIA’dan ‘ikinci el’e taze kan

  Honda en başarılı Türk robotu Japonya’ya gönderiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004