Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sosyal güvenlikte 2. erteleme

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Sosyal Güvenlik Reformuna ilişkin yasanın yürürlük tarihinin 2008 yılı başına erteleneceğini söyledi. Başesgioğlu, konuya ilişkin yasa tasarısının TBMM Başkanlığına sunulacağını, yeni düzenlemenin de seçim sonrasında oluşacak parlamentoda görüşüleceğini kaydetti.


Faizler düşmeden ‘Tutsat’ gerçekleşmez

Denizbank Baş Ekonomisti Saruhan Özel, tutsat (mortgage) ile ilgili yakın zamanda düşünülenler olmayacağını söyledi.

IMF’nin tehditleri kabul edilemez

Memur-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu, IMF’nin Türkiye’ye tehditvari bir şekilde yeni zamlar ve tedbirlerin alınmasını istemesinin kabul edilemez old


  Su pahalanabilir

Uluslararası Su Enerji Birliği Başkanı (IHA) Doğan Altınbilek, küresel ısınmayla su savaşlarının çıkacağına inanmadığını, ancak belki biraz pahalanabileceğini söyledi.


  İhracatta 100 milyar doları yakalayacağız

Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM)İhracat Genel Müdürü Ali Boğa, Türkiye’nin ihracatta 2007 yılı hedefinin 100 milyar dolar olduğunu ve hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.


  Merkez, kartta faiz oranını düşürdü

Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranları ile aylık azami gecikme faiz oranlarında indirime gitti.


  11 yılda 280 milyar dolar dış ticaret açık

Türkiye, Gümrük Birliği Anlaşmasının yürürlüğe girdiği 1 Ocak 1996’dan bu yana toplam 279,8 milyar dolar dış ticaret açığı verdi


  Kiler’den eğitime destek

Okul yaptırma kampanyasına destek veren Kiler Holding, Bitlis’te yaptıracağı “Hikmet Kiler Fen Lisesi” için Milli Eğitim Bakanlığı ile bir protokol imzaladı.


  Kaçak petrol piyasaya markerle dönecek

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kaçak petrolün tespit ve tasfiyesine dair usul ve esasları kapsayan taslak yönetmeliği, kurumun internet sitesinde yayınlanarak, görüşe açıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004