Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Basketbolda şov günü

BEKO All Star 2007 organizasyonu bugün İstanbul'da düzenlenecek. Abdi İpekçi Spor Salonunda çeşitli şovların renk katacağı etkinlikte Birinci Basketbol Liginde forma giyen Türk ve yabancı oyunculardan kurulu karmalar karşı karşıya gelecek. Etkinlikte smaç ve 3 sayı yarışması da yapılacak.

Basketbolda Beko All Star 2007 organizasyonu bugün İstanbul'da düzenlenecek. Basketbolun şov yönünün ön plana çıkacağı etkinlikte, sporseverler renkli görüntülere tanık olacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 13.30'dan itibaren çeşitlik şovlarla renklenecek etkinlikte, Beko Basketbol Ligi'nde forma giyen Türk ve yabancı oyunculardan kurulu karmalar karşı karşıya gelecek.

TEKNİK HEYETLER

Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü'nün resmi internet sitesinde yapılan halk oylamasının yanı sıra basın mensupları ve antrenörlerin verdikleri oylarla belirlenen yabancılar ve Türkler karması oyuncularının maçında, Türk Karması'nda başantrenörlüğü Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, yardımcılığını ise Bandırma Banvitspor Antrenörü Selçuk Ernak yapacak, idareci olarak da Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş görev alacak. Yabancılar Karması'nda ise başantrenörlük görevini Türk Telekom Antrenörü Ercument Sunter, yardımcı antrenörlüğü Casa TED Ankara Kolejliler Antrenörü Hasan Özmeriç, idareciliği ise Türk Telekom Genel Menajeri İrfan Yücesoy üstlenecek.

TÜRK VE YABANCILAR KARMASI

Oylama sonucunda belirlenen Yabancılar ve Türkler karmaları şu oyunculardan oluşuyor: Türk Karması: Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka), Cüneyt Erden, Ermal Kurtoğlu, Kerem Gönlüm (Efes Pilsen), İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan, Semih Erden (Fenerbahçe Ülker), Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Tutku Açık (Türk Telekom), Ömer Aşık (Alpella), Ümit Sonkol (Mersin Büyükşehir Belediyesi). Yabancılar Karması: Aubrey Lamar Reese (Beşiktaş Cola Turka), Brian Boddicker (Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi), Andew Nicholas, Marcus Haislip (Efes Pilsen), Edmund Saunders (Beykoz), Erwin Dudley, Jan Hendrick Jagla (Türk Telekom), Gerald Fitch (Galatasaray Cafe Crown), Marcus Green (Casa TED Ankara Kolejliler), Marcus Slaughter (Pınar Karşıyaka), Willie Solomon (Fenerbahçe Ülker), Rasheed Brokenbrough (TOFAŞ).

SMAÇ VE 3 SAYI YARIŞMALARI

Beko All Star 2007 organizasyonunda yabancılar ve Türkler karmalarının maçının yanı sıra, smaç ve 3 sayı yarışmaları da yapılacak. Bu arada, geçen yıl NBA'in en iyi dans grubu seçilen Orlando Magic Cheer Leaders ve dünyaca ünlü basketbol akrobasi grubu Crazy Dunkers şovları, rap yıldızı Ceza da şarkılarıyla organizasyona renk katacak. Ayrıca topu kafasıyla kontrol edebilme özelliğine sahip Eyal Horn da izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

All-Star'da seyirciye keyif vereceğiz

Basketbol Federasyonu'nun All Star organizasyonunda Türkler Karması'nda yer alacak Fenerbahçe Ülkerli oyunculardan İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan ve Semih Erden ile Yabancılar Karması'nda yer alacak Willie James Solomon, amaçlarının basketbolseverlere keyifli dakikalar yaşatmak olduğunu söyledi. All Star organizasyonunun güzel geçmesini beklediğini söyleyen İbrahim Kutluay, "Seyirciler açısından keyifli geçecek. Biz de onlara keyif vermeye çalışacağız." dedi. All Star organizasyonlarının tüm Avrupa liglerinden olduğu gibi Türkiye'de de yapılmasını olumlu bulduğunu söyleyen Mirsad Türkcan da, "Güzel bir organizasyon. Bu nedenle federasyonu kutluyorum. Seyirci ve oyuncu kaynaşması açısından da güzel olacak." diye konuştu.

All Star'ı güzel bir organizasyon olarak değerlendiren Semih Erden ise "Basketbol severlerle Pazar günü Abdi İpekçi'de buluşalım. Gösteriden keyif alacaklar" dedi. Willie James Solomon da yabancılar Türkler maçının çekişmeli ve zevkli geçeceğini ifade etti.

25.03.2007


 

Beşiktaş'ta başarılı oldum

Geçen yıl Antalyaspor'dan transfer edilen genç futbolcu Burak Yılmaz, "Açık konuşmak gerekirse ilk senem olmasına karşın önemli işler yaptığıma inanıyorum. İlk senemde böyleysem 2. ve 3. senemde çok daha iyi işler yapacağıma inanıyorum "dedi.

Beşiktaş'ın zaman zaman özel hayatı nedeniyle eleştirilen genç futbolcusu Burak Yılmaz, 2. Lig'den gelen bir futbolcuya göre iyi bir performans sergilediğini ifade etti. Burak, kendisi gibi Serdar Kurtuluş'un da 2. Lig'den geldiğini ve onun da çok iyi performans sergilediğini vurguladığı Ligtv'deki açıklamasında, "Açık konuşmak gerekirse ilk senem olmasına karşın önemli işler yaptığıma inanıyorum. İlk senemde böyleysem 2. ve 3.senemde çok daha iyi işler yapacağıma inanıyorum" açıklamasını yaptı.

ŞAMPİYONLUKTA İDDİALIYIZ

Burak, Turkcell Süper Ligi'nin 26. hatasında deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçını da değerlendirdi. Her maçın final havasında olduğunu hatırlatan Burak Gençlerbirliği'nden çekinmediklerini sadece zeminden çekindiklerini söyledi. Şampiyonluk için de iddialı olduklarını açıklayan Burak, "Fenerbahçe'nin, G.Saray'ın ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var" açıklamasını yaparak umutlarını sürdürdüklerini ifade etti.

ŞUT ÇEKME KORKUSU VAR

Kaleye uzaklardan çok şut çektiğinin belirtilmesi üzerine ise Burak, "Maç iyi gitmediğinde uzaktan şut çekmek insanda baskı oluşturuyor ve acaba tepki gelir mi diyerek bir korku yaşıyorsun. Her zaman kaleye deneyemiyorsun. Ama maç rahat olduğu zaman özgüven geliyor ve kaleye daha çok şut çekiyorsun." dedi.

25.03.2007


 

Hidayet galip, Mehmet mağlup

Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, sahasında New Jersey Nets'i 90-82 yendi.

Amyway Arena'da yapılan ve 17 bin 451 kişinin izlediği karşılaşmada Türkoğlu, 11 sayı, 1'i hücum 6'sı savunma olmak üzere 7 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma ve 1 blokluk oyun çıkardı. Türkoğlu, 2 sayılık atışlarda 9'da 2, 3 sayılık atışlarda 4'de 1, serbest atışlarda ise 4'de 4 isabet buldu. Öte yandan Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, deplasmanda Los Angeles Clippers'a 32 sayı farkla 104-72 yenildi. Staples Center'da 19 bin 389 kişinin izlediği karşılaşmada Mehmet Okur, 20 dakikada 4 sayı, 1'i hücum 5'i savunma olmak üzere 6 ribaunt ve 1 asistlik performans sergiledi.

25.03.2007


 

Beşiktaş Kazak Kaisar'ı ağırlıyor

Beşiktaş Futbol Takımı, Turkcell Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen arada bugün İstanbul'da, Kazakistan Süper Ligi takımlarından FC Kaisar ile karşı karşıya gelecek.

BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşmanın biletlerinin satışı 15 ile 25 YTL'den Biletix bayilerinden sürüyor. Kyzylorda kentinin takımı olan ve 1968 yılında kurulan FC Kaisar, 31 Mart'ta başlayacak 16 takımlı Kazakistan Süper Ligi'nde yeni sezonun ilk maçını Aktobe ile yapacak.

25.03.2007


 

Galatasaray PAF takımını 4-0 yendi

Süper Lig'de gelecek hafta yapacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, PAF takımıyla oynadığı antrenman maçını 4-0 kazandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki merkez sahada, basına kapalı olarak yapılan antrenman maçında, (A) takımın gollerini Ümit Karan, Cihan ve Necati (2) attı. Bugünü dinlenerek geçirecek sarı-kırmızılılar, Ankaragücü maçı hazırlıklarını 26 Mart Pazartesi akşamı basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

25.03.2007


 

F.Bahçe özel maçta Gebze'ye 2-1 yenildi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun çiçeklerle karşılandığı maçta ilk gol 24. dakikada Gebzespor'lu Murat'tan geldi.

48. dakikada Deivid'in gölüyle eşitlik sağlanırken, 90. dakikada Serkan, Gebzespor'u 21 öne geçiren golü attı. Fenerbahçe'de Semih hamile olan eşiyle birlikte rutin kontroller için Zico'dan izin alarak bu maçta forma giymedi. Fenerbahçe bugünü izinli geçirdikten sonra Pazartesi günü çift idman programı ile Ankaraspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

25.03.2007


 

Off-Road heyecanı Kocaeli'nde başladı

Türkiye HKS Reklam Off-Road Şampiyonası üçüncü etabı, Kocaeli'nin merkeze bağlı Büyük Derbent Beldesinde başladı.

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) ve Büyük Derbent Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışa 35 araç katıldı. 2 ayakta, 6 özel etapta yapılacak yarışın startını Büyük Derbent Belediye Başkanı Zafer Arat, belediye önünden verdi. Bugün sona erecek yarışlarda pilotlar, S1, S2, S3, S4, S5 ve genel klasmanda mücadele edecekler.

25.03.2007


 

Ankara-Antalya bugün oynuyor

Antalyaspor, bugün Ankaraspor ile Ankara'da özel bir maç yapacak.

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, Ankaraspor yöneticilerinin milli takımın yapacağı maç için lige verilen arayı iyi değerlendirmek amacıyla Antalyaspor ile maç yapmak istediklerinı kaydetti. Vural, ''Daveti kabul ettik. Ankaraspor'un davetlisi olarak Ankara'ya gidiyoruz. Bugün saat 14.00'teki maçtan sonra Antalya'ya döneceğiz'' dedi.

25.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004