Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

YASEM Eğitim Fuarında

YASEM 26 – 29 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara Altınpark ANFA-B kapalı fuar alanında düzenlenecek “EĞİTİM FUARI” na katılacak. Fuar hazırlıkları ve tanıtım materyalleri hazırlandı.

Kurumsal eğitimler

Özel bir dershane ile yapılan kurumlar arası mutabakatla “Anlayarak Hızlı Okuma” ve “Hafıza Geliştirme ve Hızlı Öğrenme” eğitimlerini süreli program olarak gerçekleştirme kararı alındı. Tanıtım dokümanları hazırlandı ve dağıtımı yapılmaktadır.

Belediyelerin Eğitim Kültür Birimleri tarafından sınava hazırlanan mahallin öğrencilerine yönelik eğitim hizmetleri cümlesinden” Sınav Motivasyonu” , “Anlayarak Hızlı Okuma”, “Hafıza Geliştirme ve Hızlı Öğrenme” konulu seminer programları hazırlıklarımız tamamlandı. Eş zamanlı seminerler verebilmek için Eğitici Havuzuna yeni eğiticiler katıldı.

Diksiyon ve sunum eğitimleri

yeni gruplarla yeniden başlayacak

“ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ, DİKSİYON VE GÜZEL KONUŞMA UYGULAMALARI” Programı Yeni Asya Vakfı seminer salonunda 3. ve 4. grup olarak planlandı.

Yeni Asya Medya Grup çalışanları için düşünülen “ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ, DİKSİYON VE GÜZEL KONUŞMA UYGULAMALARI” eğitimi hafta içi olarak yapılması planlandı.

Oyunculuk ve drama eğitimi devam ediyor

Oyunculuk ve drama eğitimi 30 Mart 2007 itibarı ile başladı. 60 saat sürecek olan eğitim haftada 3' er saatlik 2 seans olmak üzere 2,5 ay devam edecek.

14.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Zihinsel konumlandırma

  Ruhumuz nereden?

  YASEM Eğitim Fuarında


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004